Fahls väg 16

Fahls väg 16

Slutpris

2 000 000 kr


Valtorp— Falköping

Fahls väg 16


Slutpris
2 000 000 kr

Valtorp— Falköping

Enplansvilla med lugnt läge i Valtorp

Välkommen till Valtorp och denna praktiska villa i ett plan där hjärtat utgörs av kök och vardagsrum i en öppen planlösning! Det intilliggande uterummet blir dessutom en förlängning av de sociala ytorna under sommartid. Köket renoverades 2015 och går i grått med granitbänkskivor och är utrustat med en praktisk köksö med sittplatser. En värmande kamin finns placerad i vardagsrummet vilket ger behaglig värme under kallare årstider. Detta hem inrymmer även tre sovrum, toalett/dusch, gästtoalett samt tvättstuga i anslutning till groventré. Vidbyggt finns garage med separat pannrum/förråd och en friggebod med plats för cyklar, trädgårdsredskap m.m. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten, avlopp samt fiber. Smidig uppvärmning via bergvärme med pump från 2017.

Somrarna spenderas med fördel på det generösa trädäcket, ta ett dopp i den egna poolen eller umgås i goda vänners lag i det inglasade uterummet under ljumna sommarkvällar! Poolen som mäter 4x8 meter värms smidigt upp via solpaneler på tak, detta ger en låg driftskostnad utan att göra avkall på den lyxiga känslan av en pool med behaglig badtemperatur. Efter ett dopp finns utrymme på altanen för solstolar och en pergola samt räcke ramar vackert in hela uteplatsen. Baksidan har även generös gräsyta, odlingsbäddar och ett fritt läge med angränsande åkermark. En medföljande robotgräsklippare sköter smidigt gräsklippningen.

Valtorp är ett mindre samhälle med naturnära läge på bra pendlingsavstånd till såväl Falköping som Skövde. I samhället finns lekplats och fotbollsplaner samt att Falköpings golfklubb angränsar. Skola, förskola, tågstation, mataffär m.m. finns i Stenstorp dit det är ca 7 km. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp". Kom och upplev denna sommaridyll på visning, välkommen med er anmälan!


Boarea/biarea
121/50 kvm
Driftkostnad
40 837 kr/år
Tomtarea
1 284 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-29

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Fahls väg såldes av oss 2023-09-29. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Fahls väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.