Bäckedalsgatan 14 / Mösseberg / Falköping

Trevlig souterrängvilla högt belägen på Mösseberg

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
138/27 kvm
Driftkostnad
42 955 kr/år
Tomtarea
460 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Bäckedalsgatan såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Bäckedalsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mösseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva en souterrängvilla med ett fantastiskt läge på lugna Bäckedalsgatan 14. I direkt anslutning till grönområde och med magnifik utsikt över stan kan ni efter inflytt bara luta er tillbaka och njuta av ert nya hem.

Villan om 6 rum och kök har genomgående ljusa väggar och vackra parkettgolv vilket skänker bostaden en fräsch och modern känsla. Med ljus och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum finns möjligheter att skapa fina stunder med både vänner och familj. Från vardagsrummet nås även bostadens magnifika balkong, som ger er en panoramautsikt över stan. Vidare finner ni flera sovrum varav ett med egen utgång till altan. Renoverad toalett/dusch mad kakel på vägg samt svetsad matta på golv finns i anslutning till entréhallen och i souterrängplan finns allrum med utgång till trädgård i direkt anslutning till grönområde. I souterrängplan nås även hemmets relaxdel som erbjuder en plats för lugn och ro, här finns plats för att bygga en bastu.

Huset har bra förvaringsmöjligheter och trevlig planlösning samt ett fantastiskt läge med närhet till Mössebergs friluftsområde där bl.a. slalombacke, motionsspår och badsjö finns. Området är mycket barnvänligt då både skola, förskola och lekplatser finns i närheten.

Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Välkommen med din anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mösseberg

På Mössebergs sluttning finns mycket att erbjuda. Inom Mössebergs friluftsområde erbjuds ett brett urval av rekreation och aktiviteter: badsjö, motions- och skidspår, utsiktstorn (35 m högt), promenadvägar, Mössebergs djurpark, slalombacke, frisbeegolfbana, motionscentral, aktivitetsytor, camping och stugby. Kurorten Mösseberg är en välbesökt hotell-, konferens-, och spa-anläggning med härliga omgivningar i Mössebergsparken. I sluttningens norra del finns även Falköpings lasarett med vårdcentral, Folktandvård och apotek.

Skolor och barnomsorg

Mössebergsskolan omfattar förskoleklass - åk 6 samt fritidshem. I närheten finns förskolan Trollet samt Mössebergs förskola. Förskolan Utsikten är belägen på Mössebergssluttningen och förskolan Växthuset som är belägen på nedre Mösseberg är enskilda förskola med kristen profil. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Tåg: Falköping ligger ca 1 timmes restid från Göteborg, ca 2,5 timme från Stockholm, ca 45 minuter från Jönköping samt ca 20 minuter från Skövde. Buss: Falköpings stadsbussar körs upp till Mösseberg, dels till Bestorpsområdet men även till sjukhuset. Läs: https://www.vasttrafik.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.