Betesvägen 10 / Tåstorp / Falköping

Rymlig villa i familjevänligt område

Slutpris
2 025 000 kr
Boarea/biarea
128/133 kvm
Driftkostnad
29 709 kr/år
Tomtarea
730 kvm
Rum
7 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Betesvägen såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Betesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tåstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en ytgenerösa villa om sju rum och kök på Betesvägen 10! Här stiger du in i ett rymligt, välskött och trevligt hem med en boarea om 128 m² och en biarea om 133 m² med stora sällskapsytor, bra förvaringsmöjligheter och fint ljusinsläpp. 
I detta boende finns ett socialt och funktionellt kök med generösa arbetsytor och plats för matbord och ett trivsamt och rymligt vardagsrum med fönster åt två håll och stora och lättmöblerade ytor. Idag finns det två sovrum i entréplan men TV-rummet kan med lätthet byggas om enligt originalritning till ytterligare två sovrum. Vidare erbjuder entréplanet en inglasad altan med utsikt mot Mösseberg samt en ljus och helkaklad toalett/dusch. I källarplan finns stort allrum, gillestuga, tvättstuga med dusch och bastu samt gott om förvaringsutrymmen. På fastigheten finns även vidbyggt garage med vikport.
Uppvärmning via bergvärme (Nibe). Här finns en liten och trevlig trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och välskött gräsmatta som sköts av robotgräsklippare.
Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Tåstorps hjärta. Nära bland annat Förskolan Junibacken, Åttagårdsskolan, Ållebergsgymnasiet, Ranten och Odens idrottsanläggning.

Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.

Varmt välkommen till Betesvägen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.