Ekhagsgatan 22

Ekhagsgatan 22

Slutpris

2 700 000 kr


Bestorp— Falköping

Ekhagsgatan 22


Slutpris
2 700 000 kr

Bestorp— Falköping

Villa på Bestorp med milsvid utsikt mot Ålleberg

På Ekhagsgatan 22 finner vi en klassisk 70-talsvilla med flexibel planlösning.

Här finns det generösa sällskapsytor och rum som kan anpassas efter egna önskemål. Ni välkomnas in i en ljus och luftig entréhall som går i vinkel, i hallen ligger laminatgolv som är enhetligt med bostadens kök, den belysta trappan tar dig ner till källarplan och gillestuga samt i vinkel till hallen finns bostaden sovrum. På entréplan möts vi vidare av villans kök som är renoverat 2017, lättmöblerat vardagsrum i anslutning till matrum som med fördel kan avgränsas om ytterligare ett sovrum önskad. Vidare finns helkaklat badrum i smakfulla färger samt bostadens tre sovrum, varav ett i anslutning till uterum. Från köket når man trädäcket, uterummet och den trevliga trädgården i söderläge. I källarplanet finner vi den mysiga gillestugan med vattenmantlad kamin med ACC-tank, som även utgör del i uppvärmning. I källarplan finns även ett stort hobbyrum som med lätthet kan anpassas efter eget intresse, idag finns här kombinerad snickarbänk/gym. I detta plan finns även tvättstuga med torkrum och dusch, goda förvaringsmöjligheter och separat renoverad toalett. Du når även garaget smidigt genom källarplanet.

Trevlig trädgårdstomt med fruktträd, växthus, isolerad gäststuga och trädgårdsdamm. Tack vare villans höga läge har man milsvid utsikt mot Ålleberg och gillar du friluftsliv är detta ett toppenläge med sin närhet till grönområden, slalombacke och Mössebergs friluftsområde med allt vad det har att erbjuda. Närhet till både skola och förskola gör att det är perfekt för barnfamiljen.

I samband med försäljningen kommer fastigheten vara besiktigad och försäkrad mot dolda fel, då säljaren har tecknat Skyddat Köp.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
113/113 kvm
Driftkostnad
37 520 kr/år
Tomtarea
734 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-05-16

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Ekhagsgatan såldes av oss 2022-05-16. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Ekhagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.