Falekvarna Högelid / Falekvarna / Falköping

Villa - Falekvarna

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
135 kvm
Driftkostnad
18 143 kr/år
Tomtarea
1 905 kvm (Tomträtt)
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-11-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Falekvarna Högelid såldes av oss 2016-11-12. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Falekvarna Högelid

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Falekvarna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna smakfullt renoverade villa i 1 1/2 plan. Belägen i vackra Falekvarna med ett ostört läge endast ca 11 km utanför Falköping. Trevlig planlösning som inbjuder till ett bekvämt boende bl.a. helkaklad toalett/dusch/tvätt, flera eldstäder, omsorgsfullt valda detaljer och material så som enkupigt taktegel, skiffergolv med golvvärme, specialtillverkad trappa. Ny infiltrationsanläggning- 2016, till fastigheten hör isolerad gäststuga, växthus, förrådsbyggnader och garage med plats för 1 bil. Falekvarna Högelid är sista fastigheten på vägen och är omgiven av en fantastisk natur rik på djurliv, här få själen ro!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration