Ferlingatan 24

Ferlingatan 24

Slutpris

2 150 000 kr


Dotorp— Falköping

Ferlingatan 24


Slutpris
2 150 000 kr

Dotorp— Falköping

Enplansvilla i barnvänligt område

På familjära Ferlingatan finner ni denna bostad som nu kan bli ert nya hem. En välvårdad villa med fräscha ytskikt som angränsar till grönområde.

Denna enplansvilla har många fördelar att beakta såsom stora sällskapsytor, flexibel planlösning, bergvärme och garage. Det stora köket med generösa arbetsytor inspirerar till matlagning samtidigt som dina gäster kan göra dig sällskap vid köksbaren. Vardagsrum och sällskapsrum inbjuder till umgänge där alla får plats. Idag har bostaden tre sovrum men planlösningen erbjuder möjligheter till förändring och ett extra sovrum kan med enkelhet skapas. Det kaklade badrummet med golvvärme är varmt och inbjudande och i den praktiska tvättstugan finns dusch, tvättmaskin, torktumlare och bra arbetsytor.
På sommaren kan ni njuta av härliga sommardagar på trädäcket i söder och på kvällarna kryper ni upp i en loungemöbel på den inglasade altanen.
Uppvärmning sker via bergvärme och det finns bra parkeringsmöjligheter genom stensatt uppställningsplats samt vidbyggt garage med motordriven port. Här slipper du gå ut i regnrusket då garaget har direkt anslutning till groventré.
Fastigheten ingår i samfällighetsförening som erbjuder lekplats, grönytor och kvartershus som kan bokas vid tillfällen då extra utrymme för kalas behövs.

Säljarna har valt att teckna ”Skyddat köp” vilket innebär att fastigheten är förbesiktigad samt försäkrad mot dolda fel, besiktningsprotokoll skickas ut inför visning.
Varmt välkommen på visning! Observera att anmälan krävs till visning.


Boarea/biarea
115/53 kvm
Driftkostnad
35 627 kr/år
Tomtarea
692 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-19

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på ferlingatan såldes av oss 2020-03-19. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på ferlingatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.