Floravägen 19 / Centrum / Falköping

Radhuskänsla med centrumläge

Slutpris
800 000 kr
Boarea
114.5 kvm
Avgift
5 735 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2-3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på floravägen såldes av oss 2019-09-02. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på floravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vad är det viktigaste när man letar bostad? Det självklara svaret är; läget! Här bor ni i ett lugnt kvarter en kort promenad från centrum, idrottsanläggningar, skolor, matvarubutiker och resecentrum!

Den trevliga planlösningen har plats för hela familjen, bostadsrätten inrymmer nämligen stort kök, vardagsrum, fyra sovrum, badrum/tvätt samt toalett/dusch. Här finns även två balkonger, en som vetter mot öst att inta frukosten på och en inglasad i väst där sommarkvällarna gärna spenderas! Lägenheten är fördelad på våning 2 samt 3 men den egna ingången i markplan ger radhuskänsla. Passande för er som vill ha ett smidigt boende och vill ta första steget från lägenhet mot framtida villaliv!

Lägenheten har under senare år genomgått ett flertal renoveringar, så som kök (2009), toalett/dusch (2007) och nya ytskikt. Vill ni ändå sätta er egen prägel? I lägenheten finns en inre reparationsfond om 6 963 kr fria att nyttja på det ni vill, ett bra bidrag att börja med i er renovering! Trevlig bostadsrättsförening med flertalet gemensamma utrymmen, i månadsavgiften ingår bredband (100/10 Mbit/s) samt tv-paket via fiber.
Välkommen på visning i detta lugna kvarter med en familjär känsla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Falköping centrum

I Falköpings centrum har du närhet till det mesta. Vid Stora Torget finns shopping, caféer, restauranger, apotek, bank med mera. I närheten finns även vårdcentral och Ållebergs handelscentrum. Ni kan enkelt ta en uppfriskande promenad längs Falköpings hälsoslinga som går runt staden.

Skolor och barnomsorg

Vindängens skola som är beläget i området Vilhelmsro omfattar fk-åk 6 samt förskola och fritidshem. Centralt beläget finns även friskolan Thoren Framtid som omfattar fk-åk 9 samt fritidshem. Runt centrum finns ett flertal förskolor. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Via centrum passerar flera busslinjer som gör det enkelt att ta sig till stadens olika delar. Läs mer på: www.vasttrafik.se Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.