Fornrörsvägen 5

Fornrörsvägen 5

Slutpris

2 000 000 kr


Odensberg— Falköping

Fornrörsvägen 5


Slutpris
2 000 000 kr

Odensberg— Falköping

Välskött villa med trevligt läge i Odensberg

I det gemytliga och familjära samhället Odensberg vid foten av Odens kulle finns nu denna trivsamma och välplanerade suterrängvilla till salu.

Villan som haft en och samma ägare sedan byggåret 1974 har vårdats väl och genomgått en mängd förbättringar under senare år, bl.a. nytt tak, nya 3-glasfönster, installation av luft/luftvärmepump och uppförande av inglasad altan som under sommarhalvåret är ett härligt, extra rum! Köket renoverades 2001 med klassiska luckor i ek och vackra bänkskivor i Kinnekullekalksten, invid köket finns separat matplats vilken är belägen i öppen planlösning med hall och vardagsrum. Totalt inrymmer villan fyra sovrum, samtliga med garderobsförvaring och två stycken med utgång till trädgården. I vardera plan finns toalett/dusch renoverade 2013, båda helkaklade och i neutrala smakfulla toner. I källarplan finns mysig gillestuga, tvättstuga och förvaringsutrymmen. På fastigheten finns även garage med plats för en bil, garaget fick nytt tak 2011 och ny fasad 2021. Trädgården är lummig och välskött och har gott om perenna växter samt buskar och träd. Fastigheten är ansluten till fiber.

Odensberg är beläget ca 7 km sydväst om Falköping, i samhället finns bl.a. förskola, skola fk-åk 6, bussförbindelser och en aktiv samhällsförening. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".
Välkommen med er anmälan till visning!


Boarea/biarea
93/68 kvm
Driftkostnad
40 030 kr/år
Tomtarea
1 152 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-25

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Fornrörsvägen såldes av oss 2021-09-25. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Fornrörsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.