Fredriksbergsparken 19

Fredriksbergsparken 19

Slutpris

2 100 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Fredriksbergsparken 19


Slutpris
2 100 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Trivsam villa i parkmiljö

Välkommen till denna charmiga villa på ett plan med källare, belägen precis intill ett underbart parkområde med grönskande omgivningar och en härlig lekplats för barnen.

När du kliver in genom entrén möts du av en rymlig hall med gott om garderober för förvaring. Härifrån leds du vidare till hemmets hjärta – det stilfulla köket. Köket har grönmålade luckor, ljusa kakelväggar och grå bänkskivor som skapar en harmonisk atmosfär. Den inbyggda ugnen är både praktisk och elegant, och det finns gott om plats för ett matbord där familjen kan samlas för måltider och umgänge. Från köket når du ett av de tre sovrummen på entréplanet. Vardagsrummet har en vacker fiskbensparkett och en utbyggnad som rymmer ett stort matsalsbord. Här strömmar ljuset in genom flera fönster, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Från matsalsdelen kan du enkelt ta dig ut till den inglasade altanen med trädäck, en idealisk plats för avkoppling och middagar under bar himmel. Trädgården ligger i söderläge och är lättskött, med vackra perenna växter som ger färg och liv året om. Dessutom finns en helkaklad toalett med dusch på entréplanet, och hela planet har elburen golvvärme för extra komfort.
Källarplanet erbjuder många möjligheter med sina väl tilltagna utrymmen. Här finns förråd, en praktisk tvättstuga, ett hobbyrum/gillestuga där kreativiteten kan flöda, samt ett pannrum och ett garage. Allt du behöver för att underlätta vardagen och njuta av dina fritidsintressen.

En av villans största fördelar är dess fantastiska läge vid parkområdet och närheten till både skola, idrottsanläggningar och kommunikation.

I samband med försäljningen är fastigheten besiktigad och försäkrad mot dolda fel då säljaren valt att teckna produkten Skyddat köp.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
111/107 kvm
Driftkostnad
36 229 kr/år
Tomtarea
708 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2024-06-19

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Fredriksbergsparken såldes av oss 2024-06-19. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Fredriksbergsparken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.