Gullvivevägen 22

Gullvivevägen 22

Slutpris

2 600 000 kr


Odensberg— Falköping

Gullvivevägen 22


Slutpris
2 600 000 kr

Odensberg— Falköping

Välvårdad villa i Odensberg

Samhället Odensberg vid foten av Odens kulle är en populär plats att bo på med ett naturskönt läge endast några få kilometer väster om Falköping.

Denna välskötta souterrängvilla har en bra planlösning och gott om sociala ytor för umgänge. Den öppna lösningen mellan kök och entréhallen bidrar till ett varmt välkomnande redan vid entrén. 2015 uppfördes det isolerade uterummet, som idag är den naturliga samlingspunkten i bostaden. Detta stora och härliga rum har vy mot Mösseberg och plats för såväl matbord som soffgrupp. I souterrängplanets generösa sällskapsrum finns god möjlighet för mysiga hemmakvällar, rummet passar ypperligt som biorum eller varför inte ett stort lekrum för barnen. Utöver uterummet och sällskapsrummet finns ljust och trevligt vardagsrum, även detta med utsikt över grönskande vidder. Köket från Vedum (2002) har gott om förvaring och arbetsytor samt matplats. Vidare finns fyra sovrum i bra storlek och toalett/dusch med matta på golv med skön golvvärme och kakel på vägg som renoverades 2014. Utöver detta finns hobbyrum/verkstad, tvättstuga med dusch, varmgarage samt gott om förvaring. Fördelarna på Gullvivevägen är många, några av dem är nya fönster och nytt tak, renoverad toalett/dusch och att fiber finns installerat. Bostaden har ett naturskönt läge och den spännande tomten i nivå angränsar till åkermark vilket är en bra mix av att bo i samhälle med samtidigt på landet. Fastigheten är försedd med radonbrunn och uppvärmning sker via vedpanna. I samband med försäljningen kommer fastigheten vara förbesiktigad samt försäkrad mot dolda fel då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Ett hem som ej bör förbises, varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
166/73 kvm
Driftkostnad
31 408 kr/år
Tomtarea
952 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-29

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Gullvivevägen såldes av oss 2020-09-29. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Gullvivevägen.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.