Hjelmarsrörsgatan 5 C / Åttagård / Falköping

Välplanerad etta med renoverat kök

Slutpris
285 000 kr
Boarea
40.5 kvm
Avgift
2 689 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ettorna i Brf Falköpingshus nr 7 har alltid utmärkt sig på marknaden med sina kvadratsmarta planlösningar.
På bostadens 40,5 m² erbjuds trevligt rum med stora fönster som låter ljuset flöda in från öster. Här finns plats för både sovdel och soffgrupp. Köket från Marbodal installerades 2010 och är både stiligt och rymligt med matplats. I anslutning till entréhallen finns två rejäla klädkammare som ger bra förvaringsmöjligheter. Toalett/dusch som renoverades av bostadsrättsföreningen 1996 har matta på golv och kakel på vägg och är förberett för att installera egen tvättmaskin.
Detta är ett smidigt och trevligt boende som är perfekt för dig som önskar ett mindre hem, kanske ska skaffa din första egna bostad eller behöver en trevlig övernattningslägenhet. I månadsavgiften om 2 689 kr ingår VA, värme, TV, internet (100/100 mbit/s), telefoni, förråd samt bostadsrättstillägg. Från bostaden har ni närhet till kommunikationer, Ållebergsgymnasiet, Åttagårdsskolan och Odens idrottsanläggningar med mera. Bostadsrättsföreningen arbetar aktivt med underhåll och för sina medlemmars trevnad för att skapa en trygg och trivsam boendemiljö.

Är detta ett boende för dig? Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Åttagård

I området Åttagård finns sportområdet Oden Falköping med flera olika sporthallar, friidrottsanläggningar inomhus och utomhus, fotbollsplaner (både naturgräs och konstgräs), inom- och utomhusbad, boulebanor, tennishall och tennisbanor utomhus. På gångavstånd finns också en bowlinghall. Här har ni närhet till grönområden som Fåraberget och Hälsoslingan. Några minuter från området finns Falköpings resecentrum, matvarubutik, restauranger samt bibliotek.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolorna Junibacken, Skytten, Paletten och Sörgården. Åttagårdsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Dotorpsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Årskurs 6-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan och Centralskolan. Ållebergsgymnasiet är beläget i Åttagårdsområdet. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Stadsbussar passerar regelbundet genom området. Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.