Hjelmarsrörsgatan 5 C

Hjelmarsrörsgatan 5 C

Slutpris

285 000 kr


Åttagård— Falköping

Hjelmarsrörsgatan 5 C


Slutpris
285 000 kr

Åttagård— Falköping

Välplanerad etta med renoverat kök

Ettorna i Brf Falköpingshus nr 7 har alltid utmärkt sig på marknaden med sina kvadratsmarta planlösningar.
På bostadens 40,5 m² erbjuds trevligt rum med stora fönster som låter ljuset flöda in från öster. Här finns plats för både sovdel och soffgrupp. Köket från Marbodal installerades 2010 och är både stiligt och rymligt med matplats. I anslutning till entréhallen finns två rejäla klädkammare som ger bra förvaringsmöjligheter. Toalett/dusch som renoverades av bostadsrättsföreningen 1996 har matta på golv och kakel på vägg och är förberett för att installera egen tvättmaskin.
Detta är ett smidigt och trevligt boende som är perfekt för dig som önskar ett mindre hem, kanske ska skaffa din första egna bostad eller behöver en trevlig övernattningslägenhet. I månadsavgiften om 2 689 kr ingår VA, värme, TV, internet (100/100 mbit/s), telefoni, förråd samt bostadsrättstillägg. Från bostaden har ni närhet till kommunikationer, Ållebergsgymnasiet, Åttagårdsskolan och Odens idrottsanläggningar med mera. Bostadsrättsföreningen arbetar aktivt med underhåll och för sina medlemmars trevnad för att skapa en trygg och trivsam boendemiljö.

Är detta ett boende för dig? Varmt välkommen på visning!


Boarea
40.5 kvm
Avgift
2 689 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-18

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på hjelmarsrörsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.