Hjelmarsrörsgatan 1i

Hjelmarsrörsgatan 1i

Slutpris

195 000 kr


Åttagård— Falköping

Hjelmarsrörsgatan 1i


Slutpris
195 000 kr

Åttagård— Falköping

Trivsam etta

När du söker ett smidigt boende eller en övernattningslägenhet så är ettorna i bostadsrättsföreningen Falköpingshus nr 7 helt perfekta. Dessutom med en låg månadsavgiften om 2 734 sek/mån där det ingår VA, värme, TV och internet via fiber samt bostadsrättstillägg.

Här finns ljusa ytor, gott om bra förvaring, ett lagom stort kök och möjlighet till egen tvättmaskin. Den välkomnande entréhallen har plats för avhängning och två anslutande klädkammare. Det ljusa golvet i hallen sträcker sig vidare in i köket som är byggt i vinkel och har plats för matbord. Köksluckorna är vitmålade och köket är utrustat med spis med ugn, fläkt, kombinerad kyl/frys från 2018 och det är även förberett för installation av diskmaskin. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp från öst och har plats för både soffa och sovdel. Sovdelen "göms" enkelt med hjälp av gardinskenor i taket så att textilierna skapar ett eget rum runt sängen. Toalett/dusch renoverad av bostadsrättsförening med matta på golv och kakel på vägg. Här är det förberett för egen tvättmaskin om så önskas.
Från Hjelmarsrörsgatan 1i har ni närhet till Ållebergsgymnasiet, matvarubutik, Odens idrottsanläggningar, kommunikationer med mera. Med tåget från Falköpings resecentrum har ni bra pendlingsmöjligheter då ni snabbt och enkelt kan resa till bl.a. Skövde, Göteborg, Stockholm och Jönköping.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
40.5 kvm
Avgift
2 778 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-07-06

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2022-07-06. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.