Hjelmarsrörsgatan 9b

Hjelmarsrörsgatan 9b

Slutpris

342 000 kr


Åttagård— Falköping

Hjelmarsrörsgatan 9b


Slutpris
342 000 kr

Åttagård— Falköping

Smakfullt inredd 2a

På Hjelmarsrörsgatan 9B finner ni denna 2:a om 60,5 m² med en bra planlösning i ett trevligt område.

Majoriteten av bostaden går i mjuka, behagliga toner som ger en lugn atmosfär i hemmet. Vardagsrummet, som har plats för såväl soffa som matgrupp, är ljust och har utgång till balkong i väst. Köket, som är platsbyggt med vitmålade skåpsluckor och kliniker på golv, har utrymme för matbord med utsikt mot innergården och bra förvaringsmöjligheter. Bostadens sovrum är rymligt och har gott om plats för dubbelsäng och extra förvaring. Liksom vardagsrummet går sovrummet i mjuka toner och här finns bra med garderobsförvaring. I anslutning till entréhallen finns praktisk klädkammare samt helkaklad toalett/dusch med egen tvättmaskin och torktumlare, båda installerade 2019. I månadsavgiften om 4 057 kr ingår VA, värme, TV, internet, telefoni, förråd samt bostadsrättstillägg. BRF Falköpingshus nr 7 är en välskött och stabil förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Åttagårdsområdet är bara ett stenkast från fritidsanläggningar och Ållebergsgymnasiet och med en kortare promenad når du Stora Torget, resecentrum och matvarubutik.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
60.5 kvm
Avgift
4 057 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-30

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2022-09-30. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.