Holmängsgatan 2

Holmängsgatan 2


Åttagård— Falköping

Holmängsgatan 2



Åttagård— Falköping

Välskött och trivsam villa

OBS, nytt sänkt pris!

Nu ges möjligheten att förvärva detta väl omhändertagna hem med gott om utrymme för hela familjen.
Bostad är fördelad på 5 rum och kök med möjlighet till 6 rum och kök. Köket som renoverades 2011 är ljust och lätt att arbeta i och har en trevlig plats för matbord med stora fönster mot trädgården. En spaljé separerar matplats från det trevliga vardagsrummet som på årets varmare säsong förlängs genom den härliga uteplatsen med markis. Entréplanet erbjuder även två sovrum med garderobsförvaring, groventré/tvättstuga samt helkaklad toalett/dusch från 2008 med golvvärme. I ovanplan finns ett stort sällskapsrum med utsikt mot Mösseberg. En perfekt plats för att samlas och umgås för spel eller filmkväll. Vidare finns toalett/dusch, sovrum som tidigare utgjorde 2 sovrum samt klädkammare och vindar som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. På fastigheten finns varmgarage med isolerad motordriven port och med gott om arbets- och förvaringsutrymme. Hörntomten är välskött med flera perenna växter och här har ni ett skyddat läge utan större insyn i bostaden.
Genom åren har löpande renovering skett, så som byte av gavelspetsar, behandling av tak, nytt kök, renovering av toalett/dusch, installation av luftvärmepump, bytte till nya effektiva oljefyllda elradiatorer med mera.
Fastigheten är del i samfälligheten Falköping Stora Björn Ga:1 genom vilken internet och TV levereras.

Fastigheten kommer i samband med försäljningen vara förbesiktigad samt försäkrad mot dolda fel då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
145 kvm
Driftkostnad
34 883 kr/år
Tomtarea
560 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-26

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Holmängsgatan såldes av oss 2020-10-26. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Holmängsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.