Järnvägsgatan 24 B / Ranten / Falköping

Ljus och välplanerad trerumslägenhet med mycket centralt läge

Slutpris
800 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 137 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-03-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på järnvägsgatan såldes av oss 2019-03-21. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på järnvägsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ranten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I många år har det varit modernt med minimalism och ljusa hem men förr var man inte lika rädd för färg och form. I entréhallen möts man av en retro och stormönstrad heltäckningsmatta som minner om 1970-talet. Ska den verkligen tas bort? Nu har du möjligheten att välja om detta ska bli ditt hem med stora mönster och färger eller om det ska vara en ljust och minimalistiskt bostad.

Med hiss tar ni er till denna trevliga bostadsrätt högst upp i huset med milsvid utsikt åt två väderstreck. Denna lägenhet på femte våning är försedd med två sovrum i bra storlek och med gott om garderobsförvaring. Vardagsrummet har parkettgolv och stora fönster mot gården, här finns även utgång till den inglasade balkongen som har sol största delen av dagen tack vare sitt sydvästliga läge. Angränsande till det funktionella, röda originalköket finns matdel som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är välskött och praktiskt med kakel på vägg och matta på golv, här finns även egen toppmatad tvättmaskin.

HSB Rådjuret är en välskött och solid förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, förråd och matkällare. I månadsavgiften om 4137 kronor ingår tv och internet via fiber, vatten, värme och källarförråd.
Ranten är ett av Falköpings två centrum. Här har ni närhet till matvarubutik, restauranger och resecentrum.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.