Järnvägsgatan 24 B

Järnvägsgatan 24 B

Slutpris

800 000 kr


Ranten— Falköping

Järnvägsgatan 24 B


Slutpris
800 000 kr

Ranten— Falköping

Ljus och välplanerad trerumslägenhet med mycket centralt läge

I många år har det varit modernt med minimalism och ljusa hem men förr var man inte lika rädd för färg och form. I entréhallen möts man av en retro och stormönstrad heltäckningsmatta som minner om 1970-talet. Ska den verkligen tas bort? Nu har du möjligheten att välja om detta ska bli ditt hem med stora mönster och färger eller om det ska vara en ljust och minimalistiskt bostad.

Med hiss tar ni er till denna trevliga bostadsrätt högst upp i huset med milsvid utsikt åt två väderstreck. Denna lägenhet på femte våning är försedd med två sovrum i bra storlek och med gott om garderobsförvaring. Vardagsrummet har parkettgolv och stora fönster mot gården, här finns även utgång till den inglasade balkongen som har sol största delen av dagen tack vare sitt sydvästliga läge. Angränsande till det funktionella, röda originalköket finns matdel som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är välskött och praktiskt med kakel på vägg och matta på golv, här finns även egen toppmatad tvättmaskin.

HSB Rådjuret är en välskött och solid förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, förråd och matkällare. I månadsavgiften om 4137 kronor ingår tv och internet via fiber, vatten, värme och källarförråd.
Ranten är ett av Falköpings två centrum. Här har ni närhet till matvarubutik, restauranger och resecentrum.
Välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 137 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-03-21

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på järnvägsgatan såldes av oss 2019-03-21. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på järnvägsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.