Järnvägsgatan 24a

Järnvägsgatan 24a

Slutpris

180 000 kr


Ranten— Falköping

Järnvägsgatan 24a


Slutpris
180 000 kr

Ranten— Falköping

Smart planerat boende med låg avgift

I en av Falköpings mest attraktiva förening finns nu en kvadratsmart etta om 23,5 kvm till salu! Bostadsrättens låga månadsavgift om 1475 kr gör detta till det optimala boendet för dig som är student, förstagångsköpare eller som letar efter en övernattningslägenhet. Även läget med bl.a. mataffär, restauranger och resecentrum ett stenkast bort gör detta till ett smidigt boende, på ca 20 minuter nås bl.a. Skövde med tåg.

År 2020 har lägenheten fräschats upp med nytt laminatgolv och tapetserade väggar, båda i en ljus och neutral färgskala som gör det möjligt att sätta sin egen prägel med inredningen. Hallen är kombinerad med kokvrå och i rummet finns plats för såväl säng, soffa och matbord/skrivbord, här finns även tre garderober. Även toalett/dusch är fräscht med kaklade väggar och matta på golv, för den som önskar finns plats att installera egen tvättmaskin.

HSB Brf Rådjuret är en aktiv förening som värnar om sina boendes intressen. I källaren finns tillgång till gemensam tvättstuga och förråd, hit är det enkelt att ta sig då hissen även går ner till källarplan.
Välkommen med er anmälan till visning!


Boarea
23.5 kvm
Avgift
1 475 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-09-24

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på järnvägsgatan såldes av oss 2020-09-24. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på järnvägsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.