Järnvägsgatan 22A / Ranten / Falköping

Kvadratsmart lägenhet på Ranten

Slutpris
210 000 kr
Boarea
23.5 kvm
Avgift
1 475 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-11-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på järnvägsgatan såldes av oss 2020-11-10. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på järnvägsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ranten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du en mindre lägenhet med låg månadsavgift och med ett bra läge är detta det optimala boendet för dig! Lägenhetens 23,5 kvadratmeter är välplanerade där hall och kokvrå kombineras och rummet har plats för såväl säng som soffa eller matbord. Lägenheten går i en ljus färgskala och har bra förvaringsutrymmen med tre garderober i lägenheten samt tillhörande källarförråd. Bostaden inrymmer även badrum med ljusinsläpp och kaklade väggar.

Här bor du i en av Falköpings mest attraktiva föreningar som förvaltas aktivt för de boendes intressen. Den låga månadsavgiften om 1475 kr gör detta till en optimal övernattningslägenhet eller studentbostad. Bara ett stenkast bort finns mataffär, resecentrum och Rantens utbud av restauranger och caféer.
Välkomna med er anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ranten

Området Ranten är ett av Falköpings två centrum. Här har ni även närheten till matvarubutik, restauranger samt Falköpings resecentrum som gör det lätt att pendla till arbete på annan ort. I området finns även Falköpings Folkpark, Dotorops fritidsområde och Mössebergsparken.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolorna Paletten och Sörgården Dotorpsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Årskurs 6-9 går eleverna på Centralskolan och Kyrkerörskolan. Ållebergsgymnasiet är beläget i Åttagårdsområdet. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Stadsbussar passerar regelbundet Ranten då resecentrum är beläget här. Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.