Karlebygatan 4A

Karlebygatan 4A

Slutpris

710 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Karlebygatan 4A


Slutpris
710 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Ljus och hemtrevlig fyra med balkong

När du öppnar dörren till denna ljusa bostadsrätt behöver du inte tänka på något annat än att flytta in och känna dig som hemma. Här finns en unik chans att flytta in i en trivsam hörnlägenhet om fyra rum och kök med ett högt läge och ljusinsläpp från tre väderstreck.

Lägenheten har en trivsam planlösning med genomgående ekparkettgolv. Köket (Marbodal) renoverades 2016 med smakfulla materialval, generösa arbetsytor samt integrerade vitvaror. Vardagsrummet är välplanerat och här finns möjlighet att öppna upp till intilliggande sovrum/matrum för ytterligare rymd. Från vardagsrummet nås även den trevliga balkongen med sydvästligt läge och magnifik utsikt mot Mösseberg. Vidare finner ni en helkaklad toalett/dusch förberett för tvättmaskin.

Bostadsrätten inrymmer goda förvaringsmöjligheter med två generösa klädkammare, till lägenheten hör även källarförråd. I månadsavgiften ingår TV, internet, telefoni, VA, värme samt bostadsrättstillägg.
Karlebygatan 4A har ett utmärkt läge med närhet till skolor, matvarubutiker, Odens idrottsanläggningar och kommunikationer.

Kanske är detta ditt nya hem! Varmt välkommen på visning.


Boarea
85.5 kvm
Avgift
4 761 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-06

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på karlebygatan såldes av oss 2019-12-06. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på karlebygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.