Karlebygatan 4A / Fredriksberg / Falköping

Ljus och hemtrevlig fyra med balkong

Slutpris
710 000 kr
Boarea
85.5 kvm
Avgift
4 761 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på karlebygatan såldes av oss 2019-12-06. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på karlebygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

När du öppnar dörren till denna ljusa bostadsrätt behöver du inte tänka på något annat än att flytta in och känna dig som hemma. Här finns en unik chans att flytta in i en trivsam hörnlägenhet om fyra rum och kök med ett högt läge och ljusinsläpp från tre väderstreck.

Lägenheten har en trivsam planlösning med genomgående ekparkettgolv. Köket (Marbodal) renoverades 2016 med smakfulla materialval, generösa arbetsytor samt integrerade vitvaror. Vardagsrummet är välplanerat och här finns möjlighet att öppna upp till intilliggande sovrum/matrum för ytterligare rymd. Från vardagsrummet nås även den trevliga balkongen med sydvästligt läge och magnifik utsikt mot Mösseberg. Vidare finner ni en helkaklad toalett/dusch förberett för tvättmaskin.

Bostadsrätten inrymmer goda förvaringsmöjligheter med två generösa klädkammare, till lägenheten hör även källarförråd. I månadsavgiften ingår TV, internet, telefoni, VA, värme samt bostadsrättstillägg.
Karlebygatan 4A har ett utmärkt läge med närhet till skolor, matvarubutiker, Odens idrottsanläggningar och kommunikationer.

Kanske är detta ditt nya hem! Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.