Karlebygatan 4C / Fredriksberg / Falköping

Ljus etta med sovalkov

Slutpris
200 000 kr
Boarea
30.5 kvm
Avgift
1 910 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på karlebygatan såldes av oss 2020-10-30. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på karlebygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett bra läge med närhet till bl.a. Ållebergsgymnasiet, mataffärer, fritidsanläggningar och på ca 15 minuters promenad till resecentrum ligger denna välplanerade etta. De vitmålade väggarna och ljusa laminatgolven ger tillsammans med det rikliga ljusinsläppet en ljus och trivsam lägenhet! Rummet har avskild sovalkov som med fördel kan avgränsas av t.ex. tyger för att skapa en ytterligare känsla av rymd. Lägenheten inrymmer även entréhall med plats för avhängning, kokvrå med fräscha vitvaror och helkaklat badrum. Ett perfekt boende för t.ex. förstagångsköparen eller studenten.

Månadsavgiften om 1910 kr inkluderar utöver värme och vatten även bredband (100/100) och tv ("Lagom") via Telia. Mycket populär förening som bl.a. har fiber indraget och tvättstugor med automatdoserat tvättmedel. Till lägenheten hör dels vanligt förråd men också matkällarförråd.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fredriksberg

I området Fredriksberg finns sportområdet Oden Sportcenter med flera olika sporthallar, friidrottsanläggningar inomhus och utomhus, fotbollsplaner (både naturgräs och konstgräs), inom- och utomhusbad, boulebanor, tennishall och tennisbanor utomhus. På gångavstånd finns också en bowlinghall. Här har ni närhet till grönområden som Fåraberget och Hälsoslingan. Några minuter från området finns Falköpings resecentrum, matvarubutik, restauranger samt bibliotek.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolorna Junibacken, Skytten, Paletten och Sörgården. Åttagårdsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Dotorpsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Årskurs 6-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan och Centralskolan. Ållebergsgymnasiet är beläget i Åttagårdsområdet. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Stadsbussar passerar regelbundet genom området. Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.