Klockaregatan 6B / Centrum / Falköping

Nyproducerad bostadsrätt med toppenläge i centrum

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
107 kvm
Avgift
4 554 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klockaregatan såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Klockaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva en trevlig bostad med både "villakänsla" samt centrumläge. Klockaregatan 6 B är en praktisk och bekväm nyproduktion där ni har möjlighet att bara flytta in och bo. Njut av att hemmet är nytt och fräscht och spendera er tid på era fritidsintressen.

Välkomna in i en ljus och praktisk entréhall som leder er in i ett väl avvägt och arbetsvänligt kök. Kök, matrum och vardagsrum harmoniserar och det angränsande altandäcket i sydvästläge förmedlar sol under stora delar av dagen. Den öppna planlösningen ger utrymme för umgänge samtidigt som det ger hemmet härligt med ljusinsläpp. Från entréhallen nås även toalett/dusch och tvätt samt ett praktiskt förråd under trappen. En trappa upp finns tre sovrum varav ett med fransk balkong. Ovanplan inrymmer dessutom en toalett/dusch, klädkammare samt en mindre läs/tv-hörna.

Tillhörande bostaden finns även förråd om ca 3,4 kvm, parkeringsplats som följer bostaden samt möjlighet till garage om man så önskar. På området finns en gemensam trivsam innergård med växthus, odlingsbäddar, grillplats och sittbänkar. Brf Lövängen är beläget ett stenkast från centrum, här nås handel, restauranger och caféer med en kort promenad.

Bostaden marknadsförs med ett s k acceptpris vilket innebär att säljaren är öppen för en snabb och smidig affär i nivå med vårt begärda pris.

Välkommen med er anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Falköping centrum

I Falköpings centrum har du närhet till det mesta. Vid Stora Torget finns shopping, caféer, restauranger, apotek, bank med mera. I närheten finns även vårdcentral och Ållebergs handelscentrum. Ni kan enkelt ta en uppfriskande promenad längs Falköpings hälsoslinga som går runt staden.

Skolor och barnomsorg

Vindängens skola som är beläget i området Vilhelmsro omfattar fk-åk 6 samt förskola och fritidshem. Centralt beläget finns även friskolan Thoren Framtid som omfattar fk-åk 9 samt fritidshem. Runt centrum finns ett flertal förskolor. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Via centrum passerar flera busslinjer som gör det enkelt att ta sig till stadens olika delar. Läs mer på: www.vasttrafik.se Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.