Margaretagatan 37 / Fredriksberg / Falköping

Trevlig etta med stor balkong.

Slutpris
165 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
3 303 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på margaretagatan såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på margaretagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är det dags att flytta till något mindre? Behöver du en övernattningslägenhet eller ska du börja studera till hösten?
Här finns chansen att förvärva en stilig etta på andra plan med en praktisk planlösning och en stor överbyggd balkong med utsikt mot Mösseberg. Köket är rymligt och här finns gott om plats för matbord. I rummet, som har fiskbensparkett, finns sovalkov och stora fönster i väst. Toalett/dusch med kakel på vägg och matta på golv, toalettstol byttes ut 2019 och här finns möjlighet att installera egen tvättmaskin.

Här bor ni i en trevlig förening som arbetar för medlemmarnas trivsel. Bland annat kommer ventilationssystemet att bytas ut för att förbättra bostadsrätternas inomhusklimat. I månadsavgiften ingår TV, internet och telefoni via fiber, VA, värme och källarförråd. Elförbrukningen avläses individuellt via förening och läggs på månadsavgiften. Från Margaretagatan 37 har ni närhet till matvarubutik, skolor, Odens idrottsanläggningar och bibliotek. Med några minuters promenad tar ni er till resecentrum, varifrån ni enkelt kan ta er till så väl Skövde, Jönköping som Göteborg.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fredriksberg

I området Fredriksberg finns sportområdet Oden Sportcenter med flera olika sporthallar, friidrottsanläggningar inomhus och utomhus, fotbollsplaner (både naturgräs och konstgräs), inom- och utomhusbad, boulebanor, tennishall och tennisbanor utomhus. På gångavstånd finns också en bowlinghall. Här har ni närhet till grönområden som Fåraberget och Hälsoslingan. Några minuter från området finns Falköpings resecentrum, matvarubutik, restauranger samt bibliotek.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolorna Junibacken, Skytten, Paletten och Sörgården. Åttagårdsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Dotorpsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Årskurs 6-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan och Centralskolan. Ållebergsgymnasiet är beläget i Åttagårdsområdet. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Stadsbussar passerar regelbundet genom området. Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.