Margaretagatan 18

Margaretagatan 18

Slutpris

2 200 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Margaretagatan 18


Slutpris
2 200 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Välskött & charmig villa i trivsamt område

Välkommen till Margaretagatan 18. En mycket trivsam 1,5 plansvilla med källare som har allt man kan önska sig. Ett hem i perfekt kombination mellan modern bekvämlighet och 30-talets charm.

Stig in i en välkomnande petit entréhall som leder vidare till ett arbetsvänligt kök med grå luckor, vitt kakel och bänkskivor i mönstret "virrvarr" helt rätt med hänsyn till byggåret 1935. Den öppna planlösningen in till matrum skapar en social atmosfär med generöst med ljus från de stora fönstren och utgången till den inglasade altanen, vilket ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet större delen av året. Det rymliga vardagsrummet med vacker ekparkett ger en jordnära och varm känsla till rummet. Här kan man krypa upp framför den mysiga täljstenskaminen, som inte bara ger värme utan även skapar en fin känsla av avkoppling och samvaro. Dessutom kan man med fördel elda kallare dagar på året och därmed påverka sin driftskostnad. I detta plan finns två mysiga sovrum - perfekt för en växande familj. Här finns också en stilfull gästtoalett med vacker panel på väggarna.
Ovanplan inrymmer ett stort sovrum och två mindre sovrum vilket ger gott om plats för hela familjen. Den renoverade toaletten är en pärla, med en rymlig dusch och en kommod i svart och vitt som ger en modern och stilren touch. Tvättstuga för praktiska vardagsrutiner finns i källarplan tillsammans med ett hobbyrum och ett utrymme för matkällare samt extra förråd.
Garage finns under tillbyggnaden med ingång till källaren.

Hemmet håller en god standard och har på senare år genomgått flertalet renoveringar så som nytt våtrum i ovanplan 2021, delvis ny panel inkl. Isolering på södersida, omfattande ommålning med linoljefärg, nyare vitvaror m.m.
En stor trädgård omger huset med flera olika fruktträd och perenna växter. Gräsytan inbjuder till bollspel och skoj. Ett växthus ger dig möjlighet att odla dina egna grönsaker och kanske förkovra dig i ett intresse. Här är lätt att trivas!

Området är perfekt beläget nära förskolor, skolor, idrottsanläggningar och fotbollsplaner. Stadens centrum med handel samt resecentrum med bra kommunikationer nås inom ett par minuters promenad.

I samband med försäljningen är fastigheten besiktigad och försäkrad mot dolda fel då säljaren valt att teckna produkten Skyddat köp.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
129/78 kvm
Driftkostnad
30 835 kr/år
Tomtarea
724 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-11-24

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Margaretagatan såldes av oss 2023-11-24. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Margaretagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.