Nordfalegatan 14 / Ranten / Falköping

Ljus gavellägenhet i markplan!

Slutpris
750 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 190 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på nordfalegatan såldes av oss 2020-03-12. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på nordfalegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ranten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva ett bekvämt och trevligt boende med ett riktigt bra läge. Och bäst av allt, det är beläget i markplan!

Tack vara sitt hörnläge med ljusinsläpp från tre väderstreck är detta en ljus bostad och i vardagsrummet maximeras det naturliga ljuset med stora, härliga fönster. I det rymliga köket finns det gott om utrymme för matlagning och umgänge med bra arbetsytor och plats för ett större matbord. I bostaden finns två sovrum och tack vare att toalett/dusch är utrustad med egen toppmatad tvättmaskin slipper ni spring i trappor till tvättstugan.

Nordfalegatan 14 har ett utomordentligt läge på området Ranten med närhet till matvarubutik, kommunikationer, café, restaurang och grönområden med mera. Brf HSB Bocken har en god ekonomi och jobbar för en trivsam och praktisk boendemiljö för sina medlemmar. I månadsavgiften ingår värme, VA, TV och bostadsrättstillägg.

Detta är ett mycket bekvämt boende i markplan med närhet till det mesta. Kanske är detta ditt nya hem?
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.