Parkgatan 22B

Parkgatan 22B

Slutpris

2 810 000 kr


Falköping

Parkgatan 22B


Slutpris
2 810 000 kr

Falköping

Rymligt radhus med garage mitt i staden

Välkommen till detta centralt belägna och fräscha radhus, med en mycket trevlig uteplats där många härliga stunder och sammankomster väntar.

Bostaden är smakfullt renoverad och köket är från IKEA (2020) är ett av bostadens smycken. Här har ni ett stiligt rum där det finns gott om arbetsytor och en öppen och luftig känsla med spotlight i tak och tåliga vinylgolv. Pärlsponten i hall och kök leder vidare förbi trappan in till matrummet som har en öppen planlösning till vardagsrum. Känslan av att befinna dig på ett spa med kakel och klinker i jordnära toner får du när du kliver in i hemmets nyrenoverade toalett/dusch. På ovanplan finner ni en ljus, rymlig hall som är öppen till sällskapsrummet. Bostadens tre stora sovrum är alla utrustade med garderober och i anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare samt badrum. Önskas ytterligare ett sovrum kan väggen mellan sällskapsrummet och hallen återställas. I radhuset finns det gott om förvaring med förråd både inne och ute, bland annat i anslutning till tvättstugan i entréplan. Uteplatsen finns vid entrén och har ett härligt, insynsskyddat läge och ett trädäck med utekök som gör detta till en underbar plats att koppla av på. Fiber finns indraget och som boende på Parkgatan 22B är ni del av en familjär samfällighetsförening. I samfällighetsavgiften om 1250 kr/mån inkluderas bl.a. fjärrvärme, garageplats i länga samt tillgång till cykelförråd och gemensamma grönytor

Varmt välkommen att anmäla er på visning!


Boarea/biarea
146/11 kvm
Driftkostnad
39 893 kr/år
Tomtarea
143 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-04-01

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Parkgatan såldes av oss 2022-04-01. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Parkgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.