Rantens torg 1

Rantens torg 1

Slutpris

3 400 000 kr


Ranten— Falköping

Rantens torg 1


Slutpris
3 400 000 kr

Ranten— Falköping

Sekelskiftesvilla i strålande skick!

Hjärtligt välkommen till Ranten och denna gedigna 2,5 plansvilla med källare om totalt 261 välplanerade kvadratmeter.

Här möts du av ett smakfullt och välskött hem med fräscha ytskikt, modern utrustning i vackert samspel med flertalet originaldetaljer. Trivsamma sällskapsytor och ny relaxavdelning i källarplan. Vidare är detta ett vackert boende med högt i tak, fint ljusinsläpp, öppen spis och utmärkt planlösning. Entréplan utgörs till större delen av trivsamma sällskapsutrymmen och via den vackra trappen nås det övre planet med flera sovrum och gott om plats för TV-hörna och kontorsdel. Uppvärmning sker via bergvärme och fastigheten är ansluten till fiber.
Huset står på en stor, lummig och barnvänlig hörntomt med fruktträd och en vacker häck som skyddar mot insyn. Stort dubbelgarage med motordrivna portar och bra förrådsutrymme.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Rantens hjärta. Nära bland annat parken Rantens Torg med lekplats för de små , resecentrum med utmärkta kommunikationer samt livsmedelsaffärer och flera caféer, badplatsen Pankasjön samt trevliga restauranger. Från fastigheten har man även närhet till flertalet skolor och förskolor samt trevlig friluftsområde på Mösseberg.
Fastigheten kommer i samband med försäljningen vara förbesiktigad samt försäkrad mot dolda fel då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Vi ses på visningen av Rantens torg!


Boarea/biarea
167/94 kvm
Driftkostnad
41 731 kr/år
Tomtarea
924 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-08

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Rantens Torg såldes av oss 2019-08-08. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Rantens Torg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.