Rödestensgatan 13 / Gamla stan / Falköping

Spatiös villa med ett centralt & vackert läge

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
165/40 kvm
Driftkostnad
40 052 kr/år
Totalareal
298 kvm
Rum
9 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-04-18
Bostaden är såld!

Denna villa på rödestensgatan såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på rödestensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla stan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I charmiga Gamla stan med anrik historia och kullerstensgata erbjuds nu denna praktfulla villa i ett enastående skick.

Bostaden utgörs av en trivsam planlösning i ett och ett halvt plan med källare. Den generösa villan med genomgående parkettgolv och ljusa väggar, inbjuder till socialt umgänge.
I köket, hjärtat i bostaden, är det en lantlig atmosfär med bra arbetsytor och omsorgsfulla materialval så som stenskivor från lokalt stenhuggeri, tidlöst exklusivt kakel ovan bänkar och hög kvalité på vitvaror. Öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum, där braskaminen sprider en härlig värme, vidare nås här överbyggd altan. I entréplanet finns även bibliotek angränsande till vardagsrummet och ett separat sovrum.
Ovanplan utgör en mer privat yta, där ett av huset fyra sovrum påminner om ett "master bedroom". Detta angränsar nämligen till ett stort, fräscht och påkostat badrum med bl.a. bubbelbad och tv.
Vidare finns här en rymlig walk-in-closet som verkligen förhöjer känslan av en egen svit. Utöver sovrummen i ovanplan finns en större möblerbar hall med utgång till balkong. I källarplanet finns bra förvaringsutrymmen samt tvättstuga och gästrum.
Trädgården är smidig och lättskött, här är det fokus på att njuta. Ni slipper ombesörja gräsklippning då stora delar av tomten är stensatt med odlingsmöjligheter. Här finns även en isolerad gäststuga, perfekt för dig med egen verksamhet eller tonårsbarn som önskar eget utrymme.

På Rödestensgatan 13 finns möjligheten att bo bekvämt och centralt. I ett vackert och klassiskt kvarter med närhet till bland annat restauranger, butiker, caféer och skolor. Stora torget ligger alldeles runt hörnet och både Ållebergs handelsområde, bibliotek och resecentrum ligger bara en kort promenad bort. Detta är en bostad med ett mycket bra läge i Falköpings historiska kärna.
Bostaden kommer vid försäljningen att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, då säljarna har valt att teckna produkten Skyddat Köp.
Varmt välkommen att anmäla Er för privatvisning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration