Rödestensgatan 13

Rödestensgatan 13

Slutpris

3 000 000 kr


Gamla stan— Falköping

Rödestensgatan 13


Slutpris
3 000 000 kr

Gamla stan— Falköping

Spatiös villa med ett centralt & vackert läge

I charmiga Gamla stan med anrik historia och kullerstensgata erbjuds nu denna praktfulla villa i ett enastående skick.

Bostaden utgörs av en trivsam planlösning i ett och ett halvt plan med källare. Den generösa villan med genomgående parkettgolv och ljusa väggar, inbjuder till socialt umgänge.
I köket, hjärtat i bostaden, är det en lantlig atmosfär med bra arbetsytor och omsorgsfulla materialval så som stenskivor från lokalt stenhuggeri, tidlöst exklusivt kakel ovan bänkar och hög kvalité på vitvaror. Öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum, där braskaminen sprider en härlig värme, vidare nås här överbyggd altan. I entréplanet finns även bibliotek angränsande till vardagsrummet och ett separat sovrum.
Ovanplan utgör en mer privat yta, där ett av huset fyra sovrum påminner om ett "master bedroom". Detta angränsar nämligen till ett stort, fräscht och påkostat badrum med bl.a. bubbelbad och tv.
Vidare finns här en rymlig walk-in-closet som verkligen förhöjer känslan av en egen svit. Utöver sovrummen i ovanplan finns en större möblerbar hall med utgång till balkong. I källarplanet finns bra förvaringsutrymmen samt tvättstuga och gästrum.
Trädgården är smidig och lättskött, här är det fokus på att njuta. Ni slipper ombesörja gräsklippning då stora delar av tomten är stensatt med odlingsmöjligheter. Här finns även en isolerad gäststuga, perfekt för dig med egen verksamhet eller tonårsbarn som önskar eget utrymme.

På Rödestensgatan 13 finns möjligheten att bo bekvämt och centralt. I ett vackert och klassiskt kvarter med närhet till bland annat restauranger, butiker, caféer och skolor. Stora torget ligger alldeles runt hörnet och både Ållebergs handelsområde, bibliotek och resecentrum ligger bara en kort promenad bort. Detta är en bostad med ett mycket bra läge i Falköpings historiska kärna.
Bostaden kommer vid försäljningen att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, då säljarna har valt att teckna produkten Skyddat Köp.
Varmt välkommen att anmäla Er för privatvisning!


Boarea/biarea
165/40 kvm
Driftkostnad
40 052 kr/år
Tomtarea
298 kvm
Rum
9 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-04-18

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på rödestensgatan såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på rödestensgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.