Rödestensgatan 9G

Rödestensgatan 9G

Slutpris

900 000 kr


Gamla stan— Falköping

Rödestensgatan 9G


Slutpris
900 000 kr

Gamla stan— Falköping

Trivsam tvåa i markplan

Sällsynt tillfälle att förvärva en centrumnära tvåa i markplan med egen utelats belägen i söderläge. Bara ett stenkast från Trätorget ligger Rödestensgatan 9G, en smakfullt renoverad lägenhet med generösa sociala utrymmen i öppen planlösning och gott om förvaringsutrymmen.

Stig in i en generös entréhall med gott om plats för möblemang och avhängning samt tillgång till en stor klädkammare. I anslutning ligger kök och vardagsrum i en öppen planlösning vilket ger en härlig känsla av rymd och ett vackert ljusflöde! Öppna altandörren till uteplatsen och sudda ut gränsen mellan ute och inne, få förunnat i lägenhet! Köket går i stilrena vita toner och är utrustat med bl.a. kyl och frys i fullhöjd. Samma laminatgolv (2022) som löper i kök, vardagsrum och hall fortsätter även in i sovrummet som har behagligt sandfärgade väggar målade med kalkfärg. I lägenheten finns även större toalett/dusch förberedd för att installera egen tvättmaskin. I närliggande byggnad finns även tillgång till gemensam tvättstuga och tillhörande källarförråd.

En perfekt bostad för dig som vill bo i ett lugnt område men samtidigt ha närheten till stadens puls och serviceutbud! Från centrum går även stadsbussar till andra delar av Falköping så som Ranten-området med resecentrum, Ållebergs center samt sjukhuset.
Varmt välkommen med er anmälan till visning!


Boarea
67.5 kvm
Avgift
4 208 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2023-09-28

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Rödestensgatan såldes av oss 2023-09-28. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Rödestensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.