Rosenhillsgatan 7

Rosenhillsgatan 7

Slutpris

2 525 000 kr


Mösseberg— Falköping

Rosenhillsgatan 7


Slutpris
2 525 000 kr

Mösseberg— Falköping

Souterrängvilla med vacker utsikt på Mösseberg

Rosenhillsgatan 7 är en trevlig och välskött souterrängvilla på Mösseberg. På lugn återvändsgata med närhet till grönområden finner ni detta hem om totalt 164 m² fördelat på 6 rum och kök. Villan har ett fantastiskt läge med närhet till Mössebergs friluftsområde där bl.a. slalombacke, motionsspår och badsjö finns. Området är mycket barnvänligt då både skola, förskola och lekplatser finns i närheten. Fastigheten är dessutom belägen på hörntomt angränsande till grönyta vilket bidrar ytterligare till ett öppet och fritt läge.

Välkomna in i hemmets ljusa hall, här finns det gått om plats för avhängning. Vidare finner ni ett gediget arbetsvänligt kök med arbetsbänk i sten. Vardagsrum med parkettgolv och härligt ljusinsläpp samt utgång till stort inglasat uterum med panoramavy över Falköpings stad. Detta våningsplan inrymmer även badrum och två sovrum varav det ena har utgång till trädäck i västerläge. Souterrängplan utgörs av trevligt och ljust sällskapsrum med utgång till uteplats, tvättstuga, sovrum, förråd/kontor samt toalett/dusch. Huset har bra förvaringsmöjligheter och trevlig planlösning. Trädgårdstomt som sköts smidigt av två robotgräsklippare. Till bostaden hör garage om ca 25 kvm i kombination med förråd.

Rosenhillsgatan 7 är en familjevilla som är belägen på trevlig och lättskött hörntomt med enastående utsikt över stan. Kanske villan som ni väntat på? Välkommen att boka er på visning!

Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".


Boarea/biarea
133/31 kvm
Driftkostnad
33 689 kr/år
Tomtarea
631 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2021-03-25

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Rosenhillsgatan såldes av oss 2021-03-25. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Rosenhillsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.