Sankt Sigfridsgatan 16 B / Fredriksberg / Falköping

Modern tvåa på första våning

Boarea
58 kvm
Avgift
4 197 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på sankt sigfridsgatan såldes av oss 2020-05-30. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på sankt sigfridsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett trivsamt gavelläge på första våning på Sankt Sigfridsgatan 16B ligger denna renoverade tvåa. Redan i entréhallen välkomnas du av fräscha ytskikt i en neutral färgskala, något som löper vidare som en röd tråd genom bostadens samtliga rum. Köket är modernt med högblanka luckor i vitt, rostfria vitvaror och mörkt kakel ovan arbetsbänk, det platsbyggda vitrinskåpet blir snabbt ett naturligt blickfång. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen som vetter mot soligt söderläge, här avnjuts varma sommardagar med fördel. Lägenheten inrymmer även rymligt sovrum med god garderobsförvaring samt helkaklad toalett/dusch med egen tvättmaskin.

Sankt Sigfridsgatan 16B är beläget mitt emellan Falköping centrum och Rantens handelscentrum med bl.a. resecentrum och mataffär. Härifrån är det även nära till bl.a. skolor, förskolor, bibliotek och Oden sportcenter. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-TV via ComHem. I källaren finns cykelrum, förråd och matkällare, tvättstuga finns i huset intill.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fredriksberg

I området Fredriksberg finns sportområdet Oden Sportcenter med flera olika sporthallar, friidrottsanläggningar inomhus och utomhus, fotbollsplaner (både naturgräs och konstgräs), inom- och utomhusbad, boulebanor, tennishall och tennisbanor utomhus. På gångavstånd finns också en bowlinghall. Här har ni närhet till grönområden som Fåraberget och Hälsoslingan. Några minuter från området finns Falköpings resecentrum, matvarubutik, restauranger samt bibliotek.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolorna Junibacken, Skytten, Paletten och Sörgården. Åttagårdsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Dotorpsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Årskurs 6-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan och Centralskolan. Ållebergsgymnasiet är beläget i Åttagårdsområdet. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Stadsbussar passerar regelbundet genom området. Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.