Sankt Sigfridsgatan 14 B

Sankt Sigfridsgatan 14 B

Slutpris

460 000 kr


Ranten— Falköping

Sankt Sigfridsgatan 14 B


Slutpris
460 000 kr

Ranten— Falköping

92 välplanerade kvadratmeter med ett riktigt bra läge!

En bostads läge är svår att ändra på. Vilken tur att Sankt Sigfridsgatan 14 B har ett riktigt A-läge!

Mitt emellan Falköpings två centrum med närhet till bibliotek, skolor, idrottsanläggningar och butiker finner ni denna välplanerade fyrarummare om hela 92 m² på andra våning med hörnläge.
Köket är rymligt och har gott om plats för ett större matbord, önskas ytterligare arbetsytor så finns det bra möjligheter för det här. Vardagsrummet har en dov färgsättning med ljusa golv och ljusinsläpp från två väderstreck, ett mysigt rum att umgås i. Här finns även utgång till balkong med sydvästligt läge och utsikt mot Falköpings stadshus och bibliotek. Bostadens tre sovrum är bra i storlek där ni får plats med dubbelsäng eller säng och skrivbord. På toalett/dusch är det matta på golv och målad väv på vägg med kaklade väggar i duschen.

I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten och kabel-TV via Comhem. I källaren finns tvättstuga, cykelrum, förråd och matkällare. Föreningen har parkeringsplatser att hyra ut, dessa är det separat kö till.
Välkommen på visning!


Boarea
92 kvm
Avgift
6 121 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-09

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på sankt sigfridsgatan såldes av oss 2020-04-09. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på sankt sigfridsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.