Sankt Sigfridsplatsen 1A / Ranten / Falköping

Välplanerad etta med balkong i sydväst

Slutpris
200 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
3 543 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på sankt sigfridsplatsen såldes av oss 2019-08-05. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på sankt sigfridsplatsen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ranten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett mycket bra läge nära bl.a. resecentrum, mataffär och restauranger är denna lägenhet på Sankt Sigfridsplatsen 1A belägen. En kort promenad eller en tur med stadsbussen tar dig till centrum, Ållebergsgymnasiet och Oden sportcenter. Själva bostaden utgörs av 40 välplanerade kvadratmeter och lägenhetens höga takhöjd gör att den upplevs ljus och rymlig. Vardagsrummet har utgång till balkong i sydvästligt läge och invid köket finns ett avgränsat rum, perfekt för att få undan sängen eller att nyttja som matplats. Genomgående fräscha ytskikt i neutrala färger gör lägenheten redo för inflytt!

Ett mycket smidigt boende då månadsavgiften utöver värme och vatten även inkluderar hushållsel, bredband och kabel-tv. Till lägenheten hör både källarförråd och matkällarförråd samt tillgång till nyrenoverad tvättstuga. Ska du börja studera till hösten, flytta hemifrån eller är du på jakt efter en övernattningslägenhet? Då kan denna lägenhet vara något för dig, bostaden finns nämligen tillgänglig för en köpare att överta så snart ett medlemskap i föreningen blir godkänt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.