Ronja Melker - mäklare i Falköping

Våren 2017 tog jag min kandidatexamen i nationalekonomi, jag har sedan dess varit verksam fastighetsmäklare i vår vackra bygd. Idag bor jag i Odensberg men är född och uppvuxen i Torbjörntorp, detta har gett mig en god lokalkännedom. Som f.d. fotbollsspelare är jag en van teamspelare som ser styrkan i att ta fram det bästa hos varandra, både med mina kollegor men även tillsammans med mina kunder.

Målsättning och drivkraft

Med en stor noggrannhet och lyhördhet arbetar jag för att mina kunder ska känna sig trygga. Jag är nöjd när mina kunder är så pass nöjda att de med glädje vill rekommendera mig till sin omgivning. Jag är stolt över att under både 2019 och 2020 fått utmärkelsen "Falköpings mest rekommenderade mäklare" hos jämförelsetjänsten Hittamäklare.

Mitt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Ronja Melker, mäklare i Falköping
Ronja Melker

Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion

Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.