Ronja Melker - mäklare i Falköping

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (94 omdömen)

Efter studier inom nationalekonomi med inriktning mot fastighetsmäkleri har jag återvänt till min hembygd. Som falköpingsbo med rötter i Torbjörntorp känner jag till Falbygden väl. Den före detta fotbollsspelaren i mig brinner för att arbeta i team och därmed ta fram det bästa av varandra. Denna teamkänsla hittar jag idag tillsammans med mina kollegor på kontoret och med mina kunder.

Målsättning och drivkraft

Lyhördhet och kommunikation är viktigt för mig, det är på detta sätt jag får kunden att känna sig trygg. Mitt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar! Jag är nöjd när mina kunder är så pass nöjda att de med glädje vill rekommendera mig till sin omgivning.

Med glädje och stor noggrannhet arbetar jag för att alltid ha nöjdast kunder

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Ronja Melker Fastighetsmäklare
Ronja Melker

Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion

Kontor: Falköping
Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler