Sankt Sigfridsplatsen 1A

Sankt Sigfridsplatsen 1A

Slutpris

170 000 kr


Ranten— Falköping

Sankt Sigfridsplatsen 1A


Slutpris
170 000 kr

Ranten— Falköping

Etta med bra läge och härlig rymd

Välkommen till denna trevliga etta med en härlig takhöjd och ett utmärkt läge enbart ett stenkast från resecentrum, mataffärer och restauranger. Från resecentrum är det smidigt att ta sig till såväl Skövde, Göteborg och Jönköping. Med en kortare promenad, cykel eller varför inte stadsbussen tar du dig enkelt till både centrum, Ållebergsgymnasiet eller Oden sportcenter. Ett mycket välbeläget hem i händelsernas centrum men ändå i en lugn och trivsam förening.

Lägenheten om 40 kvadratmeter är genomgående ljus och har en bra planlösning. Köket inrymmer gott om förvaring och i anslutning finns ett rum att nyttja antingen som matrum eller sovrum. I vardagsrummet ligger ett nyare laminatgolv och väggarna är målade i neutral grå ton, härifrån nås balkongen belägen i sydvästligt läge som erbjuder trevlig utsikt över parkmiljö. Lägenheten inrymmer även hall med garderobsförvaring och toalett/dusch.

Månadsavgiften inkluderar allt du behöver inkl. hushållsel och bredband via fiber, därmed ett mycket smidigt boende! Gemensamma grönytor finns att tillgå i föreningen och i källaren finns källarförråd, matkällarförråd, renoverad tvättstuga och gym. För den som önskar finns parkering med el att hyra för 160 kr/månad. Här finns chans till snabbt övertagande så snart ett medlemskap är godkänt.
Välkomna med er anmälan till visning!


Boarea
40 kvm
Avgift
3 720 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-06

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Sankt Sigfridsplatsen såldes av oss 2022-11-06. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Sankt Sigfridsplatsen.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.