Torstensonsgatan 20

Torstensonsgatan 20

Slutpris

1 375 000 kr


Mösseberg— Falköping

Torstensonsgatan 20


Slutpris
1 375 000 kr

Mösseberg— Falköping

Möjligheternas villa på Mösseberg med flertalet garage

Sällan erbjuds en villa likt denna. På anrika Torstensonsgatan mellan sekelskiftesvillorna erbjuds en välplanerad 50-tals villa med hela 7 garage.

Ni välkomnas in i en entréhall med rikt ljusinsläpp ovan dörr, en halvtrappa upp finner ni hallen som sammankopplar villan på ett tilltalande sätt. Köket är ljust och här finns plats för matgrupp. Från vardagsrummet nås bostadens balkong samt ett av sovrummen som lätt skärmas av med en vacker skjutdörr. På golvet finns parkett. Tre sovrum finns i detta plan och samtliga rum har genomtänkt garderobsförvaring. Villans andra uteplats är en generös altan med klinker på golv. En trappa upp finner ni en stor oinredd vind vilken kan göras om helt efter egna önskemål. En trappa ner finner ni matkällare, jordkällare och tvättstuga. Från tvättstugan når ni även ett av hemmets 7 garage. Förutom garagen finns även ett cykelförråd och en lättskött mindre trädgårdstomt. Torstensonsgatan 20 ligger endast ett stenkast från parken Rantens Torg med lekplats, livsmedelsaffär och resecentrum. Från fastigheten har man även närhet till flertalet skolor och förskolor samt friluftsområdet på Mösseberg.

Letar ni efter ett hem att utforma helt efter egna önskemål? Kanske egen verksamhet? Här ges möjligheten att helt sätta sin egen prägel på villan. Vi tänker att denna trevliga bostad passar lika bra till barnfamiljen som till de som har ett gediget fordonsintresse eller en egen mindre verksamhet.

Fastigheten kommer i samband med försäljningen vara förbesiktigad samt försäkrad mot dolda fel då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.
Boka er på visning redan idag!


Boarea
97 kvm
Driftkostnad
35 650 kr/år
Tomtarea
569 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-29

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Torstensonsgatan såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Torstensonsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.