Torstensonsgatan 20 / Mösseberg / Falköping

Möjligheternas villa på Mösseberg med flertalet garage

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea
97 kvm
Driftkostnad
35 650 kr/år
Tomtarea
569 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Torstensonsgatan såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Torstensonsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mösseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sällan erbjuds en villa likt denna. På anrika Torstensonsgatan mellan sekelskiftesvillorna erbjuds en välplanerad 50-tals villa med hela 7 garage.

Ni välkomnas in i en entréhall med rikt ljusinsläpp ovan dörr, en halvtrappa upp finner ni hallen som sammankopplar villan på ett tilltalande sätt. Köket är ljust och här finns plats för matgrupp. Från vardagsrummet nås bostadens balkong samt ett av sovrummen som lätt skärmas av med en vacker skjutdörr. På golvet finns parkett. Tre sovrum finns i detta plan och samtliga rum har genomtänkt garderobsförvaring. Villans andra uteplats är en generös altan med klinker på golv. En trappa upp finner ni en stor oinredd vind vilken kan göras om helt efter egna önskemål. En trappa ner finner ni matkällare, jordkällare och tvättstuga. Från tvättstugan når ni även ett av hemmets 7 garage. Förutom garagen finns även ett cykelförråd och en lättskött mindre trädgårdstomt. Torstensonsgatan 20 ligger endast ett stenkast från parken Rantens Torg med lekplats, livsmedelsaffär och resecentrum. Från fastigheten har man även närhet till flertalet skolor och förskolor samt friluftsområdet på Mösseberg.

Letar ni efter ett hem att utforma helt efter egna önskemål? Kanske egen verksamhet? Här ges möjligheten att helt sätta sin egen prägel på villan. Vi tänker att denna trevliga bostad passar lika bra till barnfamiljen som till de som har ett gediget fordonsintresse eller en egen mindre verksamhet.

Fastigheten kommer i samband med försäljningen vara förbesiktigad samt försäkrad mot dolda fel då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.
Boka er på visning redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mösseberg

På Mössebergs sluttning finns mycket att erbjuda. Inom Mössebergs friluftsområde erbjuds ett brett urval av rekreation och aktiviteter: badsjö, motions- och skidspår, utsiktstorn (35 m högt), promenadvägar, Mössebergs djurpark, slalombacke, frisbeegolfbana, motionscentral, aktivitetsytor, camping och stugby. Kurorten Mösseberg är en välbesökt hotell-, konferens-, och spa-anläggning med härliga omgivningar i Mössebergsparken. I sluttningens norra del finns även Falköpings lasarett med vårdcentral, Folktandvård och apotek.

Skolor och barnomsorg

Mössebergsskolan omfattar förskoleklass - åk 6 samt fritidshem. I närheten finns förskolan Trollet samt Mössebergs förskola. Förskolan Utsikten är belägen på Mössebergssluttningen och förskolan Växthuset som är belägen på nedre Mösseberg är enskilda förskola med kristen profil. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Tåg: Falköping ligger ca 1 timmes restid från Göteborg, ca 2,5 timme från Stockholm, ca 45 minuter från Jönköping samt ca 20 minuter från Skövde. Buss: Falköpings stadsbussar körs upp till Mösseberg, dels till Bestorpsområdet men även till sjukhuset. Läs: https://www.vasttrafik.se

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.