Trädgårdsgatan 26A / Centrum / Falköping

Bostadsrätt med ett i särklass bra läge och hög kvalité på materialval

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
121.5 kvm
Avgift
3 356 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på trädgårdsgatan såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på trädgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Totalrenoverad bostadsrätt 2019 med ett ypperligt centralt läge och magnifik utsikt i tre väderstreck. Bostaden har genomgått en omfattande förvandling, från en alldaglig lägenhet till en lyxig "takvåning" med influenser från internationella storstäder.

Öppen planlösning mellan kök, matplats och sällskapsrum ger en social och trivsam boendemiljö, här finns gott om plats för gemenskap och trivsamma middagar. Det ljusa köket från IKEA är beklätt med äkta Italiensk marmor, vilket även löper ovan diskbänk. Nya vitvaror med garanti samt integrerad vinkyl, praktisk köksö vilket ger bra arbetsytor och en trevlig frukosthörna. Från köket nås inglasad balkong i väster med utsikt mot Mösseberg. Det generösa tv-rummet nyttjas även idag som sovrum och avdelas snyggt med vikvägg, det stora rummet kan med fördel avdelas med permanent vägg om så önskas. Invid sovrum finns walk-in-closet med större skjutdörrsgarderob och helkaklad toalett/dusch med hexagon klinker i äkta italiensk marmor. Ny vvs och el, modern teknik där belysning kan styras via app i hela våningen.
Vidare finns ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng och fönster in mot gården. Genomgående enstavig ek-parkett i hela bostaden och till större delen vitmålade väggar gör det lätt för en ny ägare att flytta in och själv sätta sin prägel.

Låg månadskostnad, stabil och omtyckt förening med god ekonomi. I fastigheten finns indraget fiber, gemensam tvättstuga, hobbyrum, tvätthall och möjlighet till garageplats.

Varmt välkommen att anmäla Er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Falköping centrum

I Falköpings centrum har du närhet till det mesta. Vid Stora Torget finns shopping, caféer, restauranger, apotek, bank med mera. I närheten finns även vårdcentral och Ållebergs handelscentrum. Ni kan enkelt ta en uppfriskande promenad längs Falköpings hälsoslinga som går runt staden.

Skolor och barnomsorg

Vindängens skola som är beläget i området Vilhelmsro omfattar fk-åk 6 samt förskola och fritidshem. Centralt beläget finns även friskolan Thoren Framtid som omfattar fk-åk 9 samt fritidshem. Runt centrum finns ett flertal förskolor. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Via centrum passerar flera busslinjer som gör det enkelt att ta sig till stadens olika delar. Läs mer på: www.vasttrafik.se Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.