Trädgårdsgatan 26A

Trädgårdsgatan 26A

Slutpris

1 900 000 kr


Centrum— Falköping

Trädgårdsgatan 26A


Slutpris
1 900 000 kr

Centrum— Falköping

Bostadsrätt med ett i särklass bra läge och hög kvalité på materialval

Totalrenoverad bostadsrätt 2019 med ett ypperligt centralt läge och magnifik utsikt i tre väderstreck. Bostaden har genomgått en omfattande förvandling, från en alldaglig lägenhet till en lyxig "takvåning" med influenser från internationella storstäder.

Öppen planlösning mellan kök, matplats och sällskapsrum ger en social och trivsam boendemiljö, här finns gott om plats för gemenskap och trivsamma middagar. Det ljusa köket från IKEA är beklätt med äkta Italiensk marmor, vilket även löper ovan diskbänk. Nya vitvaror med garanti samt integrerad vinkyl, praktisk köksö vilket ger bra arbetsytor och en trevlig frukosthörna. Från köket nås inglasad balkong i väster med utsikt mot Mösseberg. Det generösa tv-rummet nyttjas även idag som sovrum och avdelas snyggt med vikvägg, det stora rummet kan med fördel avdelas med permanent vägg om så önskas. Invid sovrum finns walk-in-closet med större skjutdörrsgarderob och helkaklad toalett/dusch med hexagon klinker i äkta italiensk marmor. Ny vvs och el, modern teknik där belysning kan styras via app i hela våningen.
Vidare finns ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng och fönster in mot gården. Genomgående enstavig ek-parkett i hela bostaden och till större delen vitmålade väggar gör det lätt för en ny ägare att flytta in och själv sätta sin prägel.

Låg månadskostnad, stabil och omtyckt förening med god ekonomi. I fastigheten finns indraget fiber, gemensam tvättstuga, hobbyrum, tvätthall och möjlighet till garageplats.

Varmt välkommen att anmäla Er till visning!


Boarea
121.5 kvm
Avgift
3 356 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-22

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på trädgårdsgatan såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på trädgårdsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.