Trädgårdsgatan 56 A

Trädgårdsgatan 56 A

Slutpris

850 000 kr


Östertull— Falköping

Trädgårdsgatan 56 A


Slutpris
850 000 kr

Östertull— Falköping

Bostadsrätt i markplan med två uteplatser

Söker du ett praktiskt centralt boende i markplan?
Då är Trädgårdsgatan 56 A, om två rum och kök en bostad som du bör titta närmare på.

Bostaden är en trevlig hörnlägenhet med härligt ljusinsläpp. Här finns möjligheten att sätta sin egen prägel på bostaden och skapa ett hem för framtiden. Välkommen in i entrén som angränsar till stensatt uteplats i västerläge. Köket har generösa arbetsytor och gott om plats för umgänge. Vardagsrummet är lättmöblerat och bostadens andra uteplats nås härifrån i ett sydöstligt läge. Sovrummet med fyra garderober är även det lättmöblerat. Bostaden inrymmer både en praktisk klädkammare samt ett förråd. Toaletten som till viss del är kaklad har 2018 försetts med en toppmatad tvättmaskin.

Fastigheten är ansluten till fibernät med Telia tv-paket: Lagom, detta ingår i månadskostnaden. I bostadsrättsföreningen finns gårdshus med tvättstuga, samlingslokal samt gym som är fritt att nyttja för de boende som också har fri parkering samt rätt till ett garage per bostadsrätt. Här bor ni mitt emellan Stora Torget och Ållebergs handelscentrum och har även närhet till skolor, idrottsanläggningar och kommunikationer.

Här finns möjlighet med ett snabbt övertagande, se fram emot en kopp kaffe på altanen och beskåda det blomstrande kastanjeträdet mitt för din bostad.
Anmäl er redan idag till visningen. Vi ses!


Boarea
67 kvm
Avgift
4 000 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-28

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på trädgårdsgatan såldes av oss 2020-02-28. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på trädgårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.