Vasagatan 31B

Vasagatan 31B

Slutpris

1 800 000 kr


Ranten— Falköping

Vasagatan 31B


Slutpris
1 800 000 kr

Ranten— Falköping

Välvårdat och välplanerat parhus

Detta parhus på Vasagatan 31 uppfördes år 1990 med plats för två familjer att bosätta sig, nu är det dags för nya ägare att överta den norra delen av parhuset med adress Vasagatan 31B. Den välplanerade planlösningen och husets välvårdade skick ger goda förutsättningar för nästa ägare att ta över och kunna sätta sin egen prägel med enkla medel. Entréplan utgörs av sociala ytor i form av ett kök i generös storlek och riklig förvaring samt vardagsrum med utgång till baksidans stensatta uteplats i västerläge. I detta plan finns även toalett/dusch samt kombinerad tvättstuga med groventré där matkassar smidigt kan bäras in från carporten till köket. Ovanplan utgörs till största del av ett ljust och rymligt allrum som med fördel kan avgränsas till att inrymma ytterligare ett eller två sovrum, i tillägg till de redan två befintliga. I ovanplan finns även ett badrum samt en praktisk klädkammare. Vidbyggt till huset finns carport från 2006 samt förrådsbyggnad.

Ett boende på Ranten innebär ett perfekt läge med närhet till bl.a. resecentrum, livsmedelsaffärer, restauranger, konditorier, förskolor och skolor. Bara en kort promenad bort finns även såväl centrums utbud som Mössebergs vackra omgivningar och promenadstråk runt Falköping . Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Välkommen på visning för att se möjligheterna med ert nästa hem!


Boarea
138 kvm
Driftkostnad
26 426 kr/år
Tomtarea
389 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2022-05-06

Mäklarhuset Falköping

Denna parhus på Vasagatan såldes av oss 2022-05-06. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Vasagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.