Vilhelmsbergsgatan 18

Vilhelmsbergsgatan 18

Slutpris

2 360 000 kr


Vilhelmsberg— Falköping

Vilhelmsbergsgatan 18


Slutpris
2 360 000 kr

Vilhelmsberg— Falköping

Familjevilla i lugnt område

I området Vilhelmsberg finns närhet till det mesta. Såväl handel som kommunikationer, lekplatser, förskolor som skolor. Är detta något som ni söker kan Vilhelmsbergsgatan 18 vara ett hem för er. Villan om 140 m² i 1,5 plan är välplanerad och fördelad på 6 rum och kök.

Ni möts av en generös stensatt uppfart och välkomnas in i en ljus entréhall som binder samman våningsplanet på ett praktiskt sätt. Köket är arbetsvänligt och har gott om plats för förvaring invid finns även matplatsen leder ut till bostadens uteplats. Vardagsrummet med parkettgolv rymmer såväl soffgrupp som matsalsbord. Entréplanet inrymmer två sovrum varav det ena har en generös klädkammare. Renoverad helkaklad toalett/dusch samt praktisk separat tvättstuga i anslutning till entrén. Ovanplan utgörs av allrum samt ytterligare två sovrum, klädkammare samt toalett/dusch. Till villan finns även ett praktiskt garage med förråd samt en lättskött trädgårdstomt med tillhörande robotgräsklippare.
Fastigheten kommer i samband med försäljningen vara förbesiktigad samt försäkrad mot dolda fel då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Denna familjevilla på lugna Vilhelmsberg står redo att övertas av nästa familj, kanske är det detta hus som ni väntat på.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!


Boarea
156 kvm
Driftkostnad
38 192 kr/år
Tomtarea
517 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-16

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på vilhelmsbergsgatan såldes av oss 2020-10-16. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på vilhelmsbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.