Wetterlinsgatan 26C

Wetterlinsgatan 26C

Slutpris

195 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Wetterlinsgatan 26C


Slutpris
195 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Snygg bostadsrätt med retrokök

I denna bostad känner man sig avslappnad och som hemma direkt när man kliver in genom dörren. Bostadens mjuka ton ger ett lugn och de renoverade och välskötta ytskikten gör att ni kan flytta in utan att behöva utföra större renoveringar.

Genom bostaden finner ni bevarade retrodetaljer såsom gabonfanér på dörrar och luckor, fönsterbrädor i sten och inte minst köket som har vårdats och bevarats på ett exemplariskt sätt. Så sent som 2022 målades luckorna i det platsbyggda köket och snygga tidstypiska detaljer från byggåret har framhävts. Här finns plats för matbord och köket är förberett för diskmaskin. Vardagsrummet är ljus med fönster i två värderstreck och slipbar parkett samt utgång till den väl tilltagna balkongen i söder som renoverades och byggdes ut av föreningen 2019, en extra sällskapsyta på sommaren. Sovrummet, som renoverades 2016, är rymligt med platsbyggd garderob och utrymme för ytterligare förvaring. Även i entréhallen finns byggda garderober och plats för avhängning. Ca 2007 renoverades badrummet i samband med stambyte och blev då helkaklat i ljusa toner som ger en fräsch känsla. I månadsavgiften om 3 965 kr ingår VA, värme, bostadsrättstillägg, TV, internet (250/250 mbit/s) samt vindsförråd och matkällare.

På Wetterlinsgatan 26C bor ni med närhet till livsmedelsbutik, resecentrum och skolor. Med tåg tar ni er enkelt och snabbt till Skövde, Göteborg, Jönköping och stockholm.
Varm välkommen på visning!


Boarea
51 kvm
Avgift
3 965 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-10-21

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Wetterlinsgatan såldes av oss 2022-10-21. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Wetterlinsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.