Alriks väg 13 / Floby / Falköping

Rymlig villa på trevlig gata i Floby

Slutpris
1 505 000 kr
Boarea/biarea
122/150 kvm
Driftkostnad
42 663 kr/år
Totalareal
894 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-01
Bostaden är såld!

Denna villa på alriks väg såldes av oss 2019-09-01. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på alriks väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ypperligt boende för barnfamiljen - stor enplansvilla med källare som angränsar till grönområde med lekplats!

Vill du flytta in direkt utan att först behöva renovera? Denna villa har under senare år genomgått en mängd större renoveringar så som installation av bergvärme, byte till 3-glasfönster i entréplan, dränering, ny elcentral med automatsäkringar och installation av fiber! Entréplanets sociala ytor med matplats och vardagsrum har öppnats upp vilket ger en härlig rymd, härifrån nås baksidans stora trädäck med nedsänkt pool. Köket renoverades under 2018 och går i en lantlig stil i neutral färgskala och ett smakfullt marockanskt kakel ovan arbetsbänk. Utöver entréplanets tre sovrum inrymmer källarplan ytterligare två rum, perfekt som exempelvis gästrum eller kontor. Fredagsmyset spenderas bäst i källarplanets stora gillestuga där eldstaden sätter stämning.

På fastigheten finns även ett garage med motordriven port vilket nås från källaren. I Floby finns bl.a. förskola, skola, mataffär, fotbollsplaner och ett utomhusbad. Med tåg är det enkelt att ta sig till exempelvis Falköping, Skövde eller Göteborg.

Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.