Skogsstigen 4 / Floby / Falköping

Trevligt belägen enplansvilla med källare

Slutpris
955 000 kr
Boarea/biarea
103/103 kvm
Driftkostnad
42 047 kr/år
Tomtarea
957 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-19
Bostaden är såld!

Denna villa på skogsstigen såldes av oss 2019-09-19. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på skogsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Skogsstigen 4 i Floby finner ni denna trevliga villa med ett lummigt och fint läge angränsande till ett vackert grönområde där kvarterets barnen genom åren har kunna springa fritt och leka.

Fastigheten har varit hem åt samma familj som uppförde villan år 1974, men nu är det dags att lämna över till nya ägare. Entréplan utgörs av praktiskt kök med matplats och nyare vitvaror, vardagsrum samt tre sovrum samlade i villans västra del. Här finns även badrum och utgångar till stensatt, delvis överbyggd uteplats i söderläge, perfekt för en loungemöbel att koppla av i och låta ögonen vila över trädgården.
I källarplan finns gilletstuga, toalett, hobbyrum/gästrum samt gott om förvaringsutrymmen. Här finns även en rejäl tvättstuga med dusch och bastu. Varför inte omvandla detta till en härlig relaxavdelning?
Vattenburen uppvärmning via elpanna samt luft/luftvärmepump. Idag finns internet via kopparkabel och fiber finns i området.

I Floby finns bl.a. matvarubutik, skola F-9, sporthall och tågstation som tar er till Falköping på endast 8 minuter. I samhällets utkant finns även Alphems arboretum, ett populärt besöksmål på somrarna som sägs ha varit inspirationen till de sju dvärgarnas stuga i Disneys klassiker "Snövit".

Fastigheten kommer i samband med försäljningen att vara förbesiktigad och dolda felförsäkrad då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.