Storgatan 21

Storgatan 21

Slutpris

395 000 kr


Floby— Falköping

Storgatan 21


Slutpris
395 000 kr

Floby— Falköping

Villa i mindre format

I Floby ligger denna lite mindre villa som erbjuder en charmig planlösning och ett bra utgångsläge för att själv skapa ditt egna drömhem! Villans äldre charm finns till viss del bevarad med plankgolv i vardagsrum och en centralt placerad murstock, perfekt att ansluta en nyare eldstad till! Köket har den centrala platsen i huset, här finns plats för matbord och fönster mot baksidans trädgård. I entréplan finns ett sovrum, en trappa upp finns även ett loft som med fördel kan nyttjas som ytterligare sovrum. Huset inrymmer även tvättstuga samt toalett/dusch med svetsad matta på golv samt vägg. Uppvärmning sker via luft/luftvärmepump samt oljefyllda elradiatorer.

Lummig tomt i etage med gott om växtlighet som ger ett insynsskyddat läge. På tomten finns även garage med gjuten platta och plats för en bil, förrådsbyggnad samt jordkällare, samtliga med plåttak. Floby är beläget i den västra delen av Falköpings kommun, i samhället finns bl.a. livsmedelsaffär, restauranger, skola, förskola och utomhusbad. I Floby stannar även tåg på Västra stambanan vilket gör det smidigt att ta sig till bl.a. Falköping, Skövde och Göteborg.

Renoveringsbehov föreligger, välkommen på visning för att se all potential som denna fastighet besitter!


Boarea/biarea
62/16 kvm
Driftkostnad
18 244 kr/år
Tomtarea
1 342 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-06-04

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Storgatan såldes av oss 2021-06-04. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på Storgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.