Blåsutgatan 1

Blåsutgatan 1

Slutpris

3 400 000 kr


Majorna— Göteborg

Blåsutgatan 1


Slutpris
3 400 000 kr

Majorna— Göteborg

Charmig hörnlägenhet högst upp i huset!

Välkommen till en underbar hörnlägenhet med balkong och fönster åt tre väderstreck. Du bor högst upp i huset i slutet av loftgången med ett insynsskyddat läge! STOR GARAGEPLATS INGÅR I AVGIFTEN. En välplanerad och fräsch lägenhet med spännande planlösning med vinklade väggar där flera av rummen kan nås från olika håll vilket gör att bostaden upplevs som väldigt luftig och uppskattad. Utöver den inglasade balkongen med morgonsol har du tillgång till slutet av en loftgång där du kan sitta och njuta av eftermiddags och kvällssolen! Från loftgången kan du blicka bort mot Älvsborgsbron. Nyrenoverat helkaklat badrum gjort av föreningen i samband med stambyte.

En stor omtyckt HSB förening med 578 lägenheter. Föreningens medlemmar har möjlighet att hyra en festlokal med fullt utrustat kök som även kan bokas som övernattningslägenhet. Ytterligare 1 övernattningslägenhet finns. Cykelgarage och barnvagnsrum. Garage och biltvättplats finns att tillgå i garaget.
I Majorna har man närhet till både hav och centrum och i närområdet finns flertalet mataffärer, cafeér, tapasrestauranger, barer och butiker.
På kort promenadavstånd når du Mariaplan med den fina Plaskdammen, Chapmans torg och Slottsskogen med natur och kultur. Vill man ner till hamnen finns det härliga promenadvägar runt Röda sten och Nya varvet. Varför inte ett besök på "Fiskeauktionen".
Med spårvagn tar du dig enkelt ut till Saltholmens fina badplatser och färjeläge som tar dig vidare ut i skärgården. Majorna upplevs som en gemytlig och charmig stadsdel för både barnfamiljer, studenter och övriga boende i varierade åldrar.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
82.4 kvm
Avgift
5 295 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-08

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Blåsutgatan såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Blåsutgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.