Sök Meny
Såld

Göteborg - Kvillebäcken / Borstbindaregatan 15

Välkommen till denna nyproducerade bostad om 2 rum och kök i populära och expansiva Kvillebäcken. En hörnlägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt fönster åt två väderstreck. Här har du en stor altan om hela 9 kvm i norrläge mot gården. I avgiften ingår Bredband (250/100) samt värme, TV och IP telefoni. Preliminär inflyttning under vecka 50 2017. Se bilagor med extra inredningsval och rumsbeskrivning.

På kort promenadavstånd finns bland annat gym, saluhall, affärer, caféer och restauranger. Med en restid på 5-6 minuter tar du dig enkelt in till city i centrala Göteborg med buss eller spårvagn. Samtidigt når du natur- och grönområden som Flunsåsparken och Keillers park bara på några minuters promenad samt Norra Älvstrandens kajer.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bud.

Sponsrade länkar
Göteborg / Kvillebäcken
Borstbindaregatan 15
Slutpris: 2 400 000 kr
Boarea: 43 kvm
Avgift: 2 910 kr/mån
Driftkostnad: 250 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 1 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg / Borstbindaregatan