Borstbindaregatan 15 / Kvillebäcken / Göteborg / Nyproduktion

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 910 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2017-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Borstbindaregatan såldes av oss 2017-09-18. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Borstbindaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvillebäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna nyproducerade bostad om 2 rum och kök i populära och expansiva Kvillebäcken. En hörnlägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt fönster åt två väderstreck. Här har du en stor altan om hela 9 kvm i norrläge mot gården. I avgiften ingår Bredband (250/100) samt värme, TV och IP telefoni. Preliminär inflyttning under vecka 50 2017. Se bilagor med extra inredningsval och rumsbeskrivning.

På kort promenadavstånd finns bland annat gym, saluhall, affärer, caféer och restauranger. Med en restid på 5-6 minuter tar du dig enkelt in till city i centrala Göteborg med buss eller spårvagn. Samtidigt når du natur- och grönområden som Flunsåsparken och Keillers park bara på några minuters promenad samt Norra Älvstrandens kajer.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bud.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.