Ebbe Lieberathsgatan 16C, vån 6 / Södra centrum / Göteborg

Studiolägenhet högt upp i huset

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
3 500 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-08-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ebbe Lieberathsgatan såldes av oss 2020-08-11. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Ebbe Lieberathsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlighet att förvärva en toppfräsch studiolägenhet i etage med över 5 meter i takhöjd. Högt upp i huset med rymlig balkong och eftermiddags/-kvällssol. Stor (gemensam) takterrass på samma våningsplan. Bredband ingår i avgiften. Energieffektivt hus vilket kan ge s.k. Grönt Bolån. Expansivt område som fått och kommer fortsätt få ett enormt lyft de kommande åren. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.