Gibraltargatan 98

Gibraltargatan 98

Slutpris

3 300 000 kr


Almedal/Johanneberg— Göteborg

Gibraltargatan 98


Slutpris
3 300 000 kr

Almedal/Johanneberg— Göteborg

Gibraltargatan 98 - Johanneberg

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade genomgångstrea. I en omtyckt förening med god ekonomi och ekonomisk förvaltning via SBC, träningsanläggning ett stenkast från huset och mycket centralt läge är några unika egenskaper. Generösa ytor som skapar en utmärkt funktionalitet i ett boende på hela 81 kvm. Här erbjuds utöver det luftiga vardagsrummet ett stilrent kök med matplats för 4 personer, ett ljust helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin. Två bra sovrum där man från det ena sovrummet även når en härlig balkong i västerläge där solen skiner under större delen av dagen och som avslutas med gemytlig kvällssol. Här finns en rymlig klädkammare och till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen har också en välskött och stor innergård med lekplats, bänkar samt gräsmattor. Föreningen arrenderar ett parkeringsgarage där medlemmarna prioriteras.

I närområdet har man flera trevliga kvarterskrogar, caféer och all tänkbar service. Området präglas i övrigt av sina gröna omgivningar och bra kommunikationer. Bussen som stannar strax utanför föreningens hus tar er till såväl Avenyn som Linnéområdet inom kort. Nära till både Chalmers och Sahlgrenska. Ett stenkast från Mossens idrottsplats med motionsspår och Fysikens träningscenter. Även förskola och flera grundskolor finns i närheten.

Välkommen på visning!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 366 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-08-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.