Sök Meny
Såld

Göteborg - Almedal/Johanneberg / Gibraltargatan 98

Gibraltargatan 98 - Johanneberg

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade genomgångstrea. I en omtyckt förening med god ekonomi och ekonomisk förvaltning via SBC, träningsanläggning ett stenkast från huset och mycket centralt läge är några unika egenskaper. Generösa ytor som skapar en utmärkt funktionalitet i ett boende på hela 81 kvm. Här erbjuds utöver det luftiga vardagsrummet ett stilrent kök med matplats för 4 personer, ett ljust helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin. Två bra sovrum där man från det ena sovrummet även når en härlig balkong i västerläge där solen skiner under större delen av dagen och som avslutas med gemytlig kvällssol. Här finns en rymlig klädkammare och till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen har också en välskött och stor innergård med lekplats, bänkar samt gräsmattor. Föreningen arrenderar ett parkeringsgarage där medlemmarna prioriteras.

I närområdet har man flera trevliga kvarterskrogar, caféer och all tänkbar service. Området präglas i övrigt av sina gröna omgivningar och bra kommunikationer. Bussen som stannar strax utanför föreningens hus tar er till såväl Avenyn som Linnéområdet inom kort. Nära till både Chalmers och Sahlgrenska. Ett stenkast från Mossens idrottsplats med motionsspår och Fysikens träningscenter. Även förskola och flera grundskolor finns i närheten.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Göteborg / Almedal/Johanneberg
Gibraltargatan 98
Slutpris: 3 300 000 kr
Boarea: 81 kvm
Avgift: 4 366 kr/mån
Driftkostnad: 392 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 4 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg / Gibraltargatan