Gräddgatan 7 / Kallebäck / Göteborg / Nyproduktion

Nyproducerad 2:a med söderbalkong i centralt läge!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 625 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 14 (Hiss finns)
Såld
2018-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gräddgatan såldes av oss 2018-10-21. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Gräddgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kallebäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bli den första som får bo i en modern tvåa med balkong i söderläge i omtalade och populära Kallebäcks Torn, en promenad från Korsvägen. Bostaden är ljust och fräscht med skandinaviskt sobra materialval. Med sin yteffektiva planlösning och gott om förvaring så är detta drömmen för den som söker något lite extra. Bo i en växande stadsdel med närhet till såväl naturen som stadens puls. Delsjö naturreservat ligger i sin direkta närhet där det erbjuds sköna promenader, golf och mycket mer. En promenad bort ligger Korsvägen som är en stor knutpunkt i Göteborg där ni kan ta er till de flesta ställena runt om i staden. Från Kallebäcks Torn till Avenyn eller Nordstan tar det ca 15 minuter med cykel.

Med fantastisk utsikt och både city och bokskog inpå knuten bor du som få andra. En oas med nära till både centrum och grön natur. Varken stadens puls, skogens sus eller vattnets blänk är någonsin långt bort från Kallebäck. Ett enkelt, socialt och trivsamt boende med hela vardagens service på gångavstånd.
Beräknat tillträde är i december 2018. Ring eller maila ansvarig mäklare för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration