Gräddgatan 7, Vån 9

Gräddgatan 7, Vån 9

Slutpris

2 450 000 kr


Kallebäck— Göteborg

Gräddgatan 7, Vån 9


Slutpris
2 450 000 kr

Kallebäck— Göteborg

FIN 2:A I EXPANSIVA KALLEBÄCK

Välkommen upp på våning 9! Nu får ni möjligheten att bli ägare till en modern tvåa med stor balkong på våning 9 i nybyggda Kallebäcks Torn. Bostaden kommer inredas ljust och fräscht med skandinaviskt sobra materialval. Med sin yteffektiva planlösning och goda förvaringsmöjligheter så är detta för er som söker det lilla extra. Här bjuds på en socialt planerad bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där gäster kan slå sig ner medan maten förbereds av kocken för dagen. Sovrummet är generöst till storleken och har gott om utrymme för de platsbyggda garderoberna samt ytterligare möblemang. I badrummet ger de ljusa och moderna färgerna och hexagon formade klinkerplattor ett härligt intryck och här finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som förenklar vardagens bestyr.

Här bor ni i en växande stadsdel med närhet till såväl naturen som stadens puls. Delsjön naturreservat ligger i det direkta närområdet där det erbjuds sköna promenader, golf och badsjö. Med buss tar det 10 minuter ner till Korsvägen där anslutande bussar och spårvagnar tar er runt om Göteborg, och med cykel tar det enbart 15 minuter ner till Kungsportsavenyn.

Detta är helt enkelt en oas med nära till både centrum och grön natur. Ett enkelt, socialt och trivsamt boende med hela vardagens service på gångavstånd.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
52.5 kvm
Avgift
3 062 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
8 (Hiss finns)
Såld
2019-08-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.