Linnégatan 9.

Linnégatan 9.

Slutpris

5 975 000 kr


Linnèstaden— Göteborg

Linnégatan 9.


Slutpris
5 975 000 kr

Linnèstaden— Göteborg

Unik vindslägenhet med 0kr i avgift!

Varmt välkommen till den attraktiva adressen Linnégatan 9 finner du en unik och välplanerad vindslägenhet i en vacker anrik tegelfastighet från slutet av 1800-talet. Fastigheten precis som denna bostad är renoverad med mycket omsorg och har därför fantastiska detaljer som det vackra golvet som är följande genom hela bostaden. Detta hem har dessutom mycket god förvaring, är inredd med smakfulla val av material och färger. I den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum finns det plats för många sociala ytor som soffa med tillhörande möblemang samt matplats ihop med det stilrena och fullutrustade köket.

Brf Oscar Linné är en mycket välskött förening både när det gäller val av renoveringar genom åren samt sin ekonomi. Genom intäkter från föreningens lokaler samt ett gemensamt kapitaltillskott från medlemmarna, har föreningen sedan 2013 en nollavgift för sina medlemmar. Njut av allt som Linnéstaden har att erbjuda; kombinationen av nöjeslivet, charmiga caféer och restauranger, den genuina miljön som har lika nära till grönområden som Slottsskogen och Änggården som citypuls. Härifrån når du större delen av innerstaden på bara ett par minuter. Bra kommunikationer med både buss och spårvagn. Närhet till service såsom matbutiker, gym, vårdcentral och allt vad man kan tänkas behöva.


Boarea
78 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-01-12

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Linnégatan såldes av oss 2023-01-12. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Linnégatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.