Nilssonsberg 16 / Linnéstaden / Göteborg

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
48,3 kvm
Avgift
2 490 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 10 (Hiss finns)
Såld
2018-05-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nilssonsberg såldes av oss 2018-05-18. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Nilssonsberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Linnéstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I centrala och mysiga Linné finns nu möjlighet att förvärva 1 rum och kök om 48 kvm. Lägenheten går att göra om till en tvåa genom att öppna upp mellan kök och vardagsrum. På så sätt kan man få till ett separat sovrum . I vardagsrummet finns tre stora fönster utan insyn, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp med utsikt över Annedalsskolan. Läget är perfekt med spårvagnshållplats och mataffär precis utanför dörren och på en kort promenad når man både Vasastaden och Linnéstaden med dess rika utbud av restauranger och butiker. För rekreation finns Slottsskogen och Botaniska trädgården ett par minuter bort. Bra bostadsrättsförening med stabil ekonomi och låg belåningsgrad. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration